ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ support: KAL DRAKO

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
live
Παρασκευή 6 και Παρασκευή 13 Μαΐου
Σταυρός του Νότου Club

support: KAL DRAKO

Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις την Παρασκευή 6 και Παρασκευή 13 Μαΐου.
Τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, με τραγούδια από την δισκογραφία τους και από διασκευές.. ένα live που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.
Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.
Με αφορμή την δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).
Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Αποκλειστικά για τα δύο αυτά live ως support θα έχουν μαζί τους τον διεθνούς φήμης ντράμερ KAL DRAKO - μόνος του επί σκηνής σε ένα δυνατό performance έκπληξη!

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος 12ευρω


Λίγα λόγια για τον KAL DRAKO:

Ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος άρχισε να παίζει κλασσικό πιάνο όταν ήταν 7 χρονών. Μετά από πολύ Bach και Mozart, και από την αγάπη του για την Rock, άρχισε να παίζει drums.
Εχοντας καταπληκτικούς καθηγητές που αναγνώρισαν το ταλέντο του, πέρασε την εφηβεία του μελετώντας και παίζοντας με Rock Groups.
Το 1999 μετακόμισε στο Los Angeles για να σπουδάσει στο L.A.M.A (Los Angeles Music Academy). Οι καθηγητές εκεί άλλαξαν την οπτική του και τις απόψεις του για την μουσική!
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ένα χρόνο αργότερα, έκανε sessions με διάφορους επιτυχημένους καλλιτέχνες και περιόδευσε σε Ευρώπη και Αμερική. Ταυτόχρονα έμεινε ενεργός στην Jazz σκηνή και έπαιξε/ηχογράφησε με τους περισσότερους μουσικούς της σκηνής της Αθήνας.
Το 2004 μετακόμισε στο Los Angeles όπου συνεργάστηκε με παραγωγούς όπως οι: Regie Dozier (Jamiroquai, Outkast, Miles Davis), Phillip Giffin (Hollywood Producer, writer), Mike Tucci (engineer: Metallica, Pearl Jam), Brian Hardin, Sage Principini.
Παρέμεινε ενεργός στο jazz κύκλωμα, παίζοντας με μουσικούς όπως οι : Nick Mancini collective, Mike Laundau, Mike Miller (from Chick Corea's electric band 2), Angus Thomas (Miles Davis), Bryan Baker (Steps Ahead), Hamilton Price, Theo Saunders, Ken Chan, The Evren Edler band, Jimmy Mahlis, The Esquires Big Band, Frank Fontaine, Lorenzo Grassi's Shapes of Sound και πολλοί άλλοι.
Επίσης συνέχισε να συνεργάζεται με πολλούς rock/ pop/ funk καλλιτέχνες και μουσικούς, μεταξύ άλλων οι : Philip Bynoe (from Steve Vai),Chris Roy (Nancy Sinatra), Cory Phillips, Robbie Angellucci, Diego Langtry's Pocket Sized Planets (BMI), Noush Skaugen, Award winning Violinist Antonio Pontarelli, John Huldt's Rules Do Not Apply, και είχε την τύχη να παίξει σε χώρους όπως Whisky A gogo, The Roxy, Music Box (Los Angeles Music Awards), NASCAR, XGAMES, The Namm Show, Santa Monica football field, The Key Club, The Viper Room, Hotel Cafe κτλ.
Συνεργάστηκε ακόμη με τον ηθοποιό John Cho (Harold and Kumar go to White Castle, House) και την μπάντα του Viva La Union, καθώς και με τον σεναριογράφο Tommy Swerdlow (Shrek). Υπήρξε first call για την εταιρεία παραγωγής "Sad Girl Music" της Karen Swerdlow "Sad Girl Music".
Έπαιξε στο τηλεοπτικό spot της βραβευμένης σειράς του ABC "Brothers and Sisters" και παράλληλα ήταν μέλος της alternative Rock μπάντας AMBERSIDE.
Επίσης ασχολήθηκε με την διδασκαλία και συνεργάστηκε με το Aimee Hopkins Arts School ως καθηγητής και το LAMA (Los Angeles Music Academy) ως ensemble player.

Μετά από 3 ταξίδια στην Ευρώπη το 2009, άλλαξε και πάλι οπτική γωνία και άποψη για την μουσική και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάζεται ως δάσκαλος αλλα και ως μουσικός σε συνεργασία με διάφορους καλλιτεχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου