ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Το Μικρό Μυστικό της Ζωής» της Γεωργίας Βεληβασάκη σε μουσική του Κώστα Αθυρίδη - 16 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Η δισκογραφική εταιρία PΟLYTROPON και το METROPOLIS Live Stage (Πανεπιστημίου 54, Αθήνα – τηλ. 2103808549) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου/cd «Το Μικρό Μυστικό της Ζωής» της Γεωργίας Βεληβασάκη σε μουσική του Κώστα Αθυρίδη το Σάββατο 16 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.
Είσοδος Ελεύθερη


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Στέλλα Βλαχογιάννη – δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός
Αντώνης Μποσκοΐτης – σκηνοθέτης, δημοσιογράφος
Δημήτρης Ψυχογιός – καθηγητής Πανεπιστημίου
Γιώργος Τσάμπρας – δημοσιογράφος

Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση του παραμυθιού με ζωντανή ορχήστρα!!

Το Μικρό Μυστικό της Ζωής είναι ένα μουσικό παραμύθι που αναφέρεται στη σχέση του Ανθρώπου με τη Φύση. Μια ιστορία ειπωμένη με στοχαστική διάθεση και έντονο οικολογικό προβληματισμό. Ο παραμυθένιος λόγος της Γεωργίας Βεληβασάκη, πλάθοντας με ευαισθησία και χιούμορ λέξεις και εικόνες άλλοτε φανταστικές και άλλοτε ρεαλιστικές, περιγράφει την ακόρεστη επιθυμία του ανθρώπου να εκμεταλλευτεί και να υποτάξει τη Φύση, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι έτσι οδηγείται στην αυτοκαταστροφή. Το μόνο που ίσως μπορέσει να τον σώσει είναι να βρει το Μικρό Μυστικό της Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου