ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Living On Video @ Millennium Bar, Γκάζι
 {Μεγάλη Τετάρτη, 20.4.2011}

Η Sound Best Production μεταφέρει τον παλμό των Living On Video parties για μία και μόνο εμφάνιση την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στο Millennium Bar στο Γκάζι !

...Το video σε μεταφέρει σε μια διάσταση όπου ο ήχος συμμαχεί με την εικόνα
...Σε αναζοωγονεί ...Γεμίζει το βλέμμα σου πολύχρωμα φώτα
...Σε κάνει να διασκεδάζεις την πραγματικότητα με όλες σου τις αισθήσεις !
Αυτό σημαίνει για εμάς Living On Video!! Is this Reality?!

Τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνουν οι GetAway, το R&B dj set ο Nick Alexopoulos και την καλλιτεχνική πλαισίωση το Bassick Project dj team.

Με την υποστήριξη του Clubber.gr !

Reservations: ☎ 6973050197

SOUNDs Interesting !

.............
DOMENICA LIVE ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Παρασκευή, 29 Απρίλιος · 10:30 π.μ

Οι Domenica θα εμφανιστούν ζωντανά στης 29 Απριλίου στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο τους πρόγραμμα όπου οι ήχοι του παρελθόντος μεταμορφώνονται μέσα από ψυχεδελικούς ήχους και δυνατές «ηλεκτρισμένες» παραμορφώσεις σε συνδυασμό με τις βιομηχανικές σκοτεινές αναζητήσεις του vincent andelmoth (INsCissorS) , δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο μουσικό πάντρεμα .

DOMENICA LINE UP :
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – VOCALS , GUITARS , FX
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΡΕΣ – GUITARS, VOCALS ,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ – DRUMS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ – BASS ,VOCALS
ΜΑΡΙΑ ΕΝΕΠΕΚΙΔΟΥ – VOCALS
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ – PERCUSSION
VINCENT ANDELMOTH – SYNTHS , SAMPLES, FX
Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6 + Πειραιώς 116 (διπλα στον ΟΤΕ)

.............
ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ
 3ΗΜΕΡΟ ή 4ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ !!
Κυριακή, 24 Απρίλιος · 3:00 μ.μ

Πάσχα στο μαγικό Λιτόχωρο από 135 € & 187 € αντίστοιχα το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Περιλαμβάνεται πρωινό καθημερινά, νηστίσιμο & μη νηστίσιμο δείπνο Μ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα. Προσφορά σε όλους , τσουρέκια, αυγά και λαμπάδες . Παρέχετε δωρεάν ασύρματο internet, καθώς και ιδιωτικό parking .
Ονειρεμένες πασχαλινές διακοπές στο OLYMPYS MEDITERRANEAN HOTEL στο κέντρο της πόλης , στο βουνό των θεών μια ανάσα από τη θάλασσα.

Πασχαλινό πρόγραμμα αναλυτικά :
* Μ. Παρασκευή : Ακολουθία & περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου και συνάντηση δίπλα στο ξενοδοχείο, των Επιταφίων που συνοδεύονται από τις φημισμένες χορωδίες Λιτοχωριτών, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό θέαμα. Νηστίσιμο & μη νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ.
*Μ. Σάββατο: Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, Αναστάσιμη Ακολουθία σε κοντινή εκκλησία, στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου, Αναστάσιμο γιορταστικό δείπνο και μαγειρίτσα σε παραδοσιακό μπουφέ.
*Κυριακή Πάσχα 24/04: Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ. *Δευτέρα Μετά το Πάσχα: Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και ελεύθερη αναχώρηση χωρίς χρέωση (έως τις 17:00) από το Ξενοδοχείο.
OLYMPYS MEDITERRANEAN HOTEL

...........
Black Wednesdays: Johnny Skoulas & 
Cosmos Band feat. Mika Darmani

Το Nueva Trova υποδέχεται την άνοιξη με μια έκρηξη funk/soul και όχι μονό, ενεργείας! Ο Johnny Skoulas, υπόσχεται να σας «Μαυρίσει» την ψυχή και την καρδιά με την πιο διασκεδαστική έννοια που φανταστηκάτε ποτέ!!!

Κάθε Τετάρτη από 13 Απρίλη, οι πιο groovy ήχοι της «μαύρης» μουσικής θα ακούγονται στο Nueva Trova. Johnny Skoulas & Cosmos Band feat. Mika Darmani, for the win.

Ώρα 10:30, Όπως πάντα, χωρίς είσοδο.

ΥΓ: Αναμένονται και εκπλήξεις…
Nueva Trova Athens
Athenas & Vlachava 9, Monastiraki
Athens, Greece

..............
SOFIA ARVANITI, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ,
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ &
 LEVEL X BAND LIVE

Οι Σοφία Αρβανίτη, Μιχάλης Κακέπης και Κωνσταντίνος Καζάκος, παρέα με τους Level X και τους Βολιώτες T.V. Project στον Βόλο...

Μία μοναδική συνάντηση στον Βόλο...! Έχοντας στις αποσκευές τους τρία νέα albums, τα "Χωρίς Retouche", "Σελένα" και "Είμαι Εγώ" αντίστοιχα και θέλοντας να μιλήσουν, μέσω της μουσικής τους, για όλους και για όλα, οι Σοφία Αρβανίτη, Μιχάλης Κακέπης και Κωνσταντίνος Καζάκος, παρέα με τους Level X, συναντιούνται στον Βόλο και στο Vox Music Stage, την Παρασκευή 6 Μαΐου.

8 ολόκληρα χρόνια... Χμμμ, δεν είναι και λίγα... Κι όμως..., σα να μην πέρασε μια μέρα φαντάζει από τότε. Το ραδιοφωνάκι εξάλλου δεν σταμάτησε και ποτέ να παίζει τα τραγούδια της. Ώσπου... ώσπου μην αντέχοντας την έλλειψη επικοινωνίας και έκφρασης μέσω της μουσικής, επέστρεψε... κι επέστρεψε πιο rock από ποτέ!!!

Έτσι συνέβη και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο, ιδιαίτερο, δίσκο. Ήθελε να κυκλοφορήσει κάτι άλλο, διαφορετικό από τα συνήθη, "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE" κι έτσι τελικώς το ονόμασε. To "e-Rock.gr" μάλιστα, το πρώτο σε επισκεψιμότητα μουσικό portal της χώρας, το βαθμολόγησε με 81/100. Έκτοτε άρχισαν οι μεμονωμένες ζωντανές εμφανίσεις. Πρώτα η Θεσσαλονίκη, μετά η Αθήνα, ακολούθησε ο Βόλος στο πλευρό του Φίλιππου Πλιάτσικα, η Εύβοια, οι από κοινού δυναμικές της εμφανίσεις στην θρυλική αθηναϊκή σκηνή του Architecture Rock Cafe στου Ζωγράφου, μαζί με τον Μιχάλη Κακέπη και τους Level X, η Καλαμάτα και να που ήρθε η ώρα να επιστρέψει και πάλι στον Βόλο.

Ναι - ναι, πολύ σωστά καταλάβατε, ήρθε η ώρα για ακόμη μία ζωντανή εμφάνιση της ανανεωμένης Σοφίας στον Βόλο... Μιας Σοφίας απασφαλισμένης, εκρηκτικής και διψασμένης, πρωτίστως για χιλιάδες vibes. Και τί δεν θα δίναμε για να ακούσουμε από τα χείλη της, ζωντανά, τραγούδια όπως τα Video, Μόνη περπατώ, Έτσι κι αλλιώς, Κόκκινη κόλαση, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια και φυσικά το, ερμηνευμένο από κοινού με την μεγάλη Κυρία της rock Bonnie Tyler, The desert is in your heart.

Μαζί της... η αγαπημένη στους απανταχού ρομαντικούς μουσικόφιλους φωνή του τροβαδούρου της ελληνικής rock μουσικής σκηνή, Μιχάλη Κακέπη και τις επιτυχίες του, από την εποχή του Δούρειου Ίππου (Σ' ένα σικέ αγώνα, Φαύλος κύκλος, Ο κύβος ερρίφθη, Πυροβόλα το φεγγάρι) ίσαμε σήμερα και το νέο του album του "ΣΕΛΕΝΑ" (Θέλω, Καλή αντάμωση, Τί να σου πω, Κισμέτ), τότε αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μία παράσταση καταφανώς διαφορετική.

Και φυσικά... Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος αποτινάσει τον περιορισμό του να είναι μόνο ηθοποιός και μας συστήνεται ξανά με καθαρά rock διάθεση!

Τραγουδά και παίζει κιθάρα live σε ένα γνήσιο, σκληροπυρηνικό rock πρόγραμμα, με γνώριμες μουσικές και πολύ πάθος, σε ένα πρόγραμμα ελληνικών και ξένων rock τραγουδιών.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παρουσιάζει κλασικά, αξέχαστα τραγούδια (Led Zeppelin, Deep Purple, Doors, Rage against the machine, Green Day, Rory Gallagher, Pink Floyd, Gary Moore, Blur, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλο Σιδηρόπουλο κ.α.), αλλά και κομμάτια από την δισκογραφική του δουλεία "ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ", γραμμένα μέσα από πολλή αγάπη για την ροκ μουσική, με την δική του σφραγίδα και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Σταρόβας.

Σε αυτή την μοναδική παράσταση, όμως, δεν θα είναι μόνοι, αφού στο πλευρό τους θα βρεθεί το 4μελές ελπιδοφόρο αθηναϊκό συγκρότημα των Level X, με εκτελέσεις και ερμηνείες, τόσο από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, όσο και γνωστών rock και όχι μόνο επιτυχιών.

Και επειδή πάντοτε ήμασταν της άποψης ότι ο Βόλος και η Μαγνησία γενικότερα διέθετε και διαθέτει αξιόλογες και άκρως αντιπροσωπευτικές μουσικές προσωπικότητες και συγκροτήματα (βλ. Βαγγέλης Παπαθανασίου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής, Ανδρέας Κατσιγιάννης κ.α.), ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το συγκρότημα που θα ανοίξει την μοναδική συνάντηση των Σοφίας Αρβανίτη, Μιχάλη Κακέπη και Κωνσταντίνου Καζάκου, μαζί με τους Level X, στην μουσική σκηνή του VOX MUSIC STAGE, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στην πόλη του Βόλου.

T.V. PROJECT

Ο λόγος για ένα νέο μουσικό project, δύο γνωστών μουσικών της πόλης, των Νίκου Τσουκάλη και Δημήτρη Βλαχονάτσιου, το οποίο, βασισμένο στην πειραματική τους διάθεση, κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους φίλους.

Πειραματικό rock, με δόσεις εναλλακτικής ενέργειας, σε στίχους και μουσική σύνθεση του Ν. Τσουκάλη και μηχανική ηχητική υποστήριξη του Δ. Βλαχονάτσιου, το οποίο μάλιστα on stage, εκτός από πρωτότυπο, είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού το ηλεκτρικό μπάσο και η φωνή του Νίκου, συνοδεύονται από το PC του Administrator Δημήτρη, σε μία πραγματική μουσική πανδαισία, που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, τουναντίον θα μας συμπαρασύρει όλους σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

Τιμή εισόδου με ποτό: 10 ευρώ

VOX MUSIC STAGE
Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος

............
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B - MΟVIES LIVE
Σήμερα στις 9:30 μ.μ.

Ο Παύλος Παυλίδης ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά». Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδ ης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.

Οι B-MOVIES πιστοί συνοδοιπόροι, και συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτές τις δύο βραδιές. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου