ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

METAL HAMMER GREECE (Official)

Στο πρώτο τεύχος του 2011, το Metal Hammer συνομιλεί με τον Θεό (ναι, αλήθεια!) και κουβεντιάζει με έναν στενό φίλο μιας μεγάλης και αναντικατάστατης μορφής του metal που δεν είναι πια μαζί μας… Και ύστερα διατρέχει όλα τα είδη του heavy metal και τα καλωσορίζει στην νέα χρονιά!

O LEMMY δεν είναι απλά θεός… Ο Lemmy είναι ο αφοπλιστικά ειλικρινής, ευθύς, ωραίος αλητάμπουρας Θεός της rock n roll θρησκείας, που ηγείται των MOTÖRHEAD, της πιο θορυβώδους μπάντας του σύμπαντος, που έφτασε αισίως στο 20ο album της εκρηκτικής καριέρας της. Με λόγια απλά και σταράτα που κουβαλούν τη σοφία μιας ατίθασης, πεισματάρικης ζωής, ο Αρχηγός μας μίλησε για το “THE WÖRLD IS YOURS”, για το τι χρειάζεται αυτός ο κόσμος για να γίνει καλύτερος, για τη συλλογή του από αντικείμενα του β’ παγκοσμίου πολέμου, για την ταινία “Lemmy – The Movie”, για τα τηλεοπτικά reality, για γυναίκες και sex, για τα χρήματα, για την ηθική ακεραιότητα και για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό του σήμερα… Get back in line μουγκρίζει κάτω από τις μουστάκες του το Θηρίο και εμείς ταπεινά υποκλινόμαστε μπροστά Του!

Λίγοι είχαν το προνόμιο να συμβαδίσουν με τον Chuck Schuldiner στα τελευταία βήματα της σύντομης αλλά τόσο γεμάτης ζωής του, και ο SHANNON HAMM είναι ένας από αυτούς. Το Metal Hammer τον ακούει προσεκτικά σε αυτή τη συνέντευξη – ντοκουμέντο, να θυμάται τον μεγάλο απόντα, συζητάει μαζί του για την συμμετοχή του ως κιθαρίστα και για τις αναμνήσεις του από την δημιουργία των “The Sound of Perseverance” και “The Fragile Art of Existence” και μαθαίνει λεπτομέρειες για το “When Machine and Man Collide”, το δεύτερο album των CONTROL DENIED που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό. Expect the unexpected!

25 χρόνια πέρασαν από τον Ιανουάριο του 1986, όταν ο τεράστιος PHIL LYNOTT των THIN LIZZY «έφυγε» από τη ζωή και το εκτενές αφιέρωμα στη ζωή του που θα βρείτε στις σελίδες του καινούριου τεύχους, ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που σημάδεψε τις ζωές μας όσο λίγοι. Αθάνατος!

Όπως κάθε χρόνο τέτοιο μήνα, σας παρουσιάζουμε τις λίστες με τα αγαπημένα albums των συντακτών από την προηγούμενη χρονιά και το συγκεντρωτικό top-20 του περιοδικού. Ποιο album κατέκτησε φέτος την κορυφή και ποια συμπληρώνουν την 20αδα των albums που ξεχώρισαν από το 2010 οι συντάκτες του περιοδικού; Διαβάστε και θα μάθετε! Αν πάλι, θέλετε να μάθετε τι (ΔΕΝ) θα συμβεί μέσα στο 2011, διαβάστε τον Καζαμία που κάνει το δυναμικό come-back του στις σελίδες του περιοδικού…

Επίσης, στο Metal Hammer που κυκλοφορεί, μιλάμε με έναν ασυνήθιστα χαλαρό και ευδιάθετο YNGWIE J. MALMSTEEN για το “RELENTLESS”, το νέο του album, και για το …”J.” στο όνομά του. Μπαίνουμε στο λαβυρινθώδες μυαλό του DEVON GRAVES όσο αυτός μας λέει για το νέο του σχήμα, τους THE SHADOW THEORY, και το πρώτο τους album, το “BEHIND THE BLACK VEIL”, και δεν παραλείπουμε να ανοίξουμε και την πόρτα που λέει “Psychotic Waltz” για να μάθουμε τι γίνεται πίσω της. Η DORO PESCH γιορτάζει τα 25 χρόνια της στο heavy metal με ένα επετειακό DVD και εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί της. Καθόμαστε μαζί με τον “godfather of doom”, τον SCOTT “WINO” WEINRICH, για μια super σημαντική συνέντευξη-ποταμό που ρέει όπως και το αλκοόλ στις φλέβες του. Διαπερνάμε το πυκνό ντουμάνι (μα τι μυρίζει έτσι;) των ELECTRIC WIZARD και τους ρωτάμε τα πάντα σχετικά με το “BLACK MASSES”, το νέο, υπέρβαρο έπος τους. “SPLIT YOUR LIP” λέγεται η νέα sleaze ωδή στην ακολασία από τους HARDCORE SUPERSTAR, και ο ADDE, ο frontman των Σουηδών, μας βοηθά να βουτήξουμε στο γεμάτο αλκοόλ και γυμνά «μωρά» jacuzzi τους. Οι HEATHENDOM επιστρέφουν με το “THE SYMBOLIST” και μας ξεναγούν στο θεατρικό power/doom κόσμο του και οι SUICIDAL ANGELS μοιράζονται μαζί μας το ημερολόγιό τους από την περιοδεία τους με τους Kreator, Exodus και Death Angel.

Νομίζατε ότι τελειώσαμε; Όχι βέβαια! Στο νέο τεύχος του Metal Hammer μπορείτε, επιπλέον, να βρείτε συνεντεύξεις με τους Ολλανδούς death metal καταστροφείς GOD DETHRONED, με τους εκπληκτικούς avant-garde μύστες από την Νορβηγία, SOLEFALD, με τους σαρωτικούς black/thrash/death Αμερικάνους BLACK ANVIL και με τους Έλληνες post-black metallers TRANSCENDING BIZZARE? που χαράζουν ένα σκοτεινό και πολύ ιδιαίτερο δρόμο με το καινούριο τους album που έχει το τίτλο “THE MISANTHROPE’S FABLE”.

Το νέο τεύχος του Metal Hammer συνοδεύεται κι από ένα πολύ χρήσιμο ημερολόγιο του 2011, με old-school φωτογραφίες αγαπημένων all time classic metal συγκροτημάτων, κάνοντας την αρχή στον Ιανουάριο με μια φωτογραφία των Iron Maiden, εποχής “The Number of the Beast”. Old’s cool!

Τέλος, η super αφίσα αυτού του μήνα, έχει το εξώφυλλο του “TOXICITY” των SYSTEM OF A DOWN στην μία πλευρά της και αυτό του “THE BLACKENING” των MACHINE HEAD στην άλλη!

Καλή ανάγνωση και καλή χρονιά, metalheads!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου