ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...5 Ιανουαρίου

1923 Ο Sam Phillips (Samuel Cornelius Phillips 1923-2003), ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Elvis Presley, γεννήθηκε στην Alabama. Ήταν παραγωγός και ιδιοκτήτης της Sun Records. Βοήθησε να αναγνωριστούν καλλιτέχνες όπως οι Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, B.B. King και Howlin' Wolf.


1969 Ο Marilyn Manson (Brian Hugh Warner) γεννήθηκε στο Canton του Οχάιο. Πήρε το όνομα του από τα ονόματα της ηθοποιού Marilyn Monroe και του εγκληματία Charles Manson.


1998 Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Sonny Bono (Salvatore Phillip Bono 1935-1998), γνωστός από το ντουέτο Sonny and Cher, απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ύστερα από πτώση την ώρα που έκανε σκι στην Nevada των Η.Π.Α. Γνωστές του επιτυχίες τα τραγούδια "I Got You Babe" και "The Beat Goes On".


1973 Κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος του Bruce Springsteen, "Greetings from Asbury Park". Τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, πούλησε μετά βίας 25 χιλιάδες αντίτυπα.


1984 Οι The Police ανακοινώνουν ότι η τελευταία τους συναυλία σαν συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στην Αυστραλία. Το τελευταίο τους άλμπουμ, "Synchronicity", είχε κυκλοφορήσει το 1983. Μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος τα τραγούδια "Every Breath You Take", "Roxanne", κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου