ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! 14/10/10

Sal.at.a band και Σπύρος Γραμμένος
από Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο

Sal.at.a band.

Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά… Μαζί τους ο international Playboy Tonis Sfinos από το Las Vegas και η ανερχόμενη τραγουδοποιός Sofia.

Ο Σπύρος Γραμμένος με διάθεση για σάτιρα κοινωνική, πολιτική και ερωτική παρουσιάζει το καινούριο του CD “"Λίγο πρίν τα… Τιράντα". Όλα τα κομμάτια του δίσκου, αφηγηματικού χαρακτήρα, περιγράφουν ιστορίες αγάπης και όχι μόνο (βλ. πχ. Αλίκη, κουκουλοφόρος), με στίχο ευφυέστατο και χιουμοριστικό, με ευχάριστη μουσική, απόλυτα ταιριαστή με την ιστορία που κάθε φορά πλαισιώνει. Φετίχ του στα live… οι τιράντες του που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Στο πρόγραμμά του είτε τραγουδά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, είτε για τους αγαπημένους του “μπάτσους”. Σχολιάζει, καυτηριάζει, σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται απαγγέλλοντας τα ποιήματά του..

................

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου
& για 4 παραστάσεις
Stand up comedy

«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»
στους «Βατράχους»
Πότε ανακαλύφθηκε η τηλεόραση; Πότε τυπώθηκε η πρώτη εφημερίδα; Πότε ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή στο ραδιόφωνο; Τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά;
Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης». Οι εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο μαρτυρούν ότι ο νεαρός δημιουργός μάλλον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στο ιστορικό εξαρχειώτικο στέκι, καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μέσα από σκληρή πολιτική και κοινωνική σάτιρα τρυπώνει στα σαλόνια των σπιτιών του 2010.
Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό. Ο stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και το κοινό μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί διαβάζουν εφημερίδες, σχολιάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια.
«Βάτραχοι»
Τηλ. 2103819017
Σόλωνος 103
Ώρα έναρξης : 22.30
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

................
..LIVE ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ LIVE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ..

ΘΕΣΝΙΚΗ.. ΘΑΛΗΤΟΣ 31,ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
Αύριο στις 10:00 π.μ. - Σάββατο στις 2:30 π.μ.
.................

VERTIGO @ GLAM BAR

Πως μπορεί ένα live να τα συνδυάσει όλα; Πως οι ροκ παλμοί μπορουν να γίνουν ξέφρενο disco party κι αυτό στο τέλος να μετατραπεί ακόμα και σε... λαικο γλέντι; It's the Vertigo way... The Vertigo Mentalite.
Η μπάντα με την εκρηκτική on stage παρουσία αυτή την Παρασκευή "πατάει" το Γκάζι και σας προσκαλεί σε ένα live show οπου τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, τίποτα δεν αποτελεί δόγμα και τιποτα δεν απαγορεύεται!
Αύριο στις 11:00 π.μ. - Σάββατο στις 3:30 π.μ
Δεκελέων 40 Γκάζι
................
the BLUES BONE Band Live in ARIDAIA

the blues bone band live at Babi's jazz cafe in Aridaia
Αύριο στις 9:30 μ.μ. - Σάββατο στις 1:00 π.μ
Babi's Jazz Cafe Aridaia
................
live entexno

o Alexanros Antoniou mazi me ton Swthrh Xouto se ena omorfo kalesma entexnhs mousikhs sas perimenoun sto unplugged thn paraskeuh 15/10...!!!
Αύριο στις 9:30 μ.μ. - Σάββατο στις 1:00 π.μ.
................

BLACK HUMOR - FLUFF - S.E.X LIVE @STONEBAR

Αύριο στις 10:00 μ.μ. - Σάββατο στις 2:30 π.Μ.
STONEBAR
ERMOY 118
Patras, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου