ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ROCK NEW'S <-- ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ στη ΡΟΔΟ

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα. Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Στις 27 Οκτωβρίου 2010, θα εμφανιστεί μαζί με την μπάντα του, στο Colorado Club στη Ρόδο (Ορφανίδου 57), για ένα μουσικό ταξίδι από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι τις αγαπημένες του διασκευές, από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση ή, πιο απλά «Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», όπως ονομάζεται ο τελευταίος του, 9ος στη σειρά, προσωπικός δίσκος.

Διοργάνωση: Σύλλογος Πελοποννησίων Ρόδου "Ο Μωρηάς"
Colorado Club
Ορφανίδου 57
Rhodes, Greece
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου · 9:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
.............
(Γιαννης Αγγελακας 3) Πατρα

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και τους επόμενους μήνες... Το τρίο - και αυτή τη σεζόν – θα κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως θα σηκώνεται.
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.
O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.

Το τρίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσήκωσε το κοινό που το ακολούθησε σε όλες τις φετινές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους.

Πάτρα: Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, Ακτή Δυμαίων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 € & 15 €
Η ημερομηνία προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

TICKET HOUSE
Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880

IΑΝΟΣ
Αθήνα: Σταδίου 24, Τηλ.: 210 3217917
Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ.: 2310 277004
.....................
Classic Rock night 
"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar

sάββατο, 9 Οκτωβρίου στις 10:30 μ.μ.
για όσους ξέρουν το δρόμο..
αλλά και γι αυτους που θέλουν να τον μαθουν..
+ λιγότερα γνωστά..αλλα πάντα classic
Σάββατο..

οn decks: George Pahidakis

"TO πιο Μικρό Cafê" - Art & Coctail Bar
210/2836050

Λεωφ.Ηρακλείου & Σαλαμίνος 3,Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ (3 AΣΤΕΡΙΑ)
Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου