ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...1 Αυγούστου

Καλό μήνα σε όλους...

1942 Ο Αμερικανός τραγουδιστής Jerry Garcia (Jerome John Garcia 1942-1995) γεννήθηκε στο San Francisco της California. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Grateful Dead. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994.

1953 Ο Αμερικανός Blues κιθαρίστας Robert Cray γεννήθηκε στο Columbus της Georgia. Το 1986 με την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Strong Persuader" κέρδισε βραβείο Grammy για το τραγούδι "Smokin' Gun". Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Eric Clapton, John Lee Hooker, κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "Don't Be Afraid of the Dark", "I Was Warned", κ.α.

1959 Ο τραγουδιστής Joe Elliott (Joseph Thomas Elliott) γεννήθηκε στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Hard Rock συγκρότημα Def Leppard. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Freddie Mercury, Alice Cooper, Mick Ronson, Ian Hunter, David Bowie, Ronnie Wood, κ.α. Οι πωλήσεις των άλμπουμ του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 65 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Love Bites", "Rocket", κ.α.

1964 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Beatles με το τραγούδι "A Hard Day's Night". Ήταν μέρος τους ομώνυμου soundtrack και είχε κυκλοφορήσει σαν single στις 10 Ιουλίου.

2004 Οι Red Hot Chili Peppers βρίσκονται στην πρώτη θέση του Βρετανικού albums chart με το "Live at Hyde Park", όπου θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες. Είναι το πρώτο live άλμπουμ του συγκροτήματος. Ηχογραφήθηκε σε τρεις βραδιές στο Hyde Park του Λονδίνου και είχε κυκλοφορήσει τέλος Ιουνίου.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου