ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

1953 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και κιθαρίστρια Patti Scialfa (Vivienne Patricia Scialfa) γεννήθηκε στο New Jersey. Είναι μέλος της E Street Band από το 1984 και παντρεμένη με τον Bruce Springsteen, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά. Έχει κυκλοφορήσει τρία σόλο άλμπουμ, "Rumble Doll" (1993), "23rd Street Lullaby" (2004) και "Play It As It Lays" (2007).
1974 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cass Elliot (Ellen Naomi Cohen 1941-1974) βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε προσωρινά στο Λονδίνο. Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν καρδιακή προσβολή. Η Elliot είχε μόλις πραγματοποιήσει δύο εβδομάδες πετυχημένων εμφανίσεων στο Palladium της Oxford Street. Ήταν δημοφιλής για την συμμετοχή της στο συγκρότημα The Mamas And The Papas. Η φωνή της ακούγεται σε μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως "California Dreamin'" και "Monday Monday". Μετά την διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε πετυχημένη σόλο καριέρα. Μεγάλη της επιτυχία, η επανεκτέλεση του δημοφιλούς τραγουδιού "Dream a Little Dream", στο ομότιτλο άλμπουμ της του 1968. Το όνομα της γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1998.

1963 Το Αμερικάνικο folk συγκρότημα Peter, Paul and Mary κυκλοφορεί το single "Blowin' In The Wind". Το τραγούδι είχε γράψει ο Bob Dylan και συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του, "The Freewheelin' Bob Dylan", το οποίο είχε κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα το Μάιο. Έχει διασκευαστεί από εκατοντάδες καλλιτέχνες, όμως η διασκευή των Peter, Paul and Mary θα είναι η πιο εμπορικά πετυχημένη φτάνοντας μέχρι την 2η θέση του US Billboard Hot 100.

1967 Στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Doors με το τραγούδι "Light My Fire". Σαν single είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και ήταν μέρος του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "The Doors", το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Το τραγούδι θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες στην κορυφή. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στην 35η θέση.

2006 Ο Kid Rock και η Pamela Anderson παντρεύονται σε πολυτελές γιοτ στο San Tropez της Γαλλίας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο σύντροφός του Elton John, David Furnish, η Cindy Crawford και ο φωτογράφος David La Chapelle ο οποίος και "συνόδευσε" την Pamela. Ο γάμος ωστόσο είναι άκυρος, διότι ο νόμος στην Γαλλία ορίζει πως πρέπει το ζεύγος να παντρευτεί και στο δημαρχείο για να είναι νόμιμος. Θα ξαναπαντρευτούν τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο η Pamela θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου