ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...8 Ιουνίου

8 Ιουνίου 1944 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Boz Scaggs (William Royce Scaggs) γεννήθηκε στο Ohio. Συνεργάστηκε με τον Steve Miller στην αρχή της καριέρας του και αργότερα για τα άλμπουμ των Steve Miller Band, "Children of the Future" και "Sailor". Η μεγαλύτερη σόλο επιτυχία του ήταν το άλμπουμ "Lowdown" το οποίο έφτασε μέχρι την τρίτη θέση του US Billboard Hot 100 το 1976.

8 Ιουνίου 1969 Οι Mick Jagger, Keith Richards και Charlie Watts επισκέπτονται τον κιθαρίστα Brian Jones και του ανακοινώνουν πως οι The Rolling Stones θα συνεχίσουν με άλλον κιθαρίστα... Ο Brian Jones ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που δημιούργησε το γκρουπ το 1962. Λόγω της εξάρτησης του από τα ναρκωτικά, δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τις δραστηριότητες της μπάντας εκείνη την εποχή και την επικείμενη περιοδεία στην Αμερική. Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώνει με δήλωση του, πως φεύγει από την μπάντα. Αντικαταστήθηκε από τον 20χρονο Mick Taylor.

8 Ιουνίου 1975 Οι Talking Heads κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση, ανοίγοντας την συναυλία των Ramones στο club CBGB στο Manhattan της Νέας Υόρκης.

8 Ιουνίου 1991 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Extreme με το τραγούδι "More ThanWords". Ήταν μέρος του άλμπουμ "Extreme II: Pornograffiti" του 1990.

8 Ιουνίου 2003 Στο Νο1 των Βρετανικών Single Charts βρίσκονται οι Evanescence και το τραγούδι "Bring Me to Life". Ήταν το πρώτο single από το πρώτο τους βραβευμένο με Grammy άλμπουμ "Fallen", το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου.

8 Ιουνίου 2009 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία το έκτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος Placebo, με τίτλο "Battle For The Sun". Έφτασε μέχρι την όγδοη θέση των UK Albums Chart και την 51η του US Billboard Independent Albums. Δημοφιλή τραγούδια: "Battle for the Sun", "For What It's Worth", "Bright Lights", κ.α. Είναι το πρώτο άλμπουμ με νέο ντράμερ, Steve Forrest, στη θέση του - για χρόνια συνεργάτη του γκρουπ - Steven James Hewitt.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου