ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ROCK LIVE ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Spring & String Party

Έναρξη: Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Rich Zisimopoulou 8 & Lazaraki 47 Glyfada

Λόγο της μεγαλειώδους πρόκρισης στον τελικό του Final Four του Ολυμπιακού το πάρτι στο Rich με τον Γιώργο Πολυχρονίου και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου που ήταν προγραμματισμένο για της 9/5 θα γίνει τελικά την Κυριακή 16/5 !!!!!!!!

......................

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ Τ ΔΡΟΜΟΥ+ΦΙΛΟΙ

Έναρξη: Σάββατο, 15 Μαΐου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2(ΠΑΛΙΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ)

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ+ΦΙΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 15/5 ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ!!ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30 ΜΟΥΣΙΚΟΙ Τ ΔΡΟΜΟΥ,ΦΙΛΟΙ+ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ!!ΕΙΣΟΔΟΣ 8ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ!!ΑΣ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΡΟΚΑΡΟΝΤΑΣ!!!

...............

Ματωμένα Πέπλα LIVE!

Έναρξη: Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Glam Bar - Δεκελεών 40, Γκάζι

Τα Ματωμένα Πέπλα συνεχίζουν τις Live εμφανίσεις λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου, αυτή τη φορά στο Glam Bar στο Γκάζι (Δεκελεών 40- Πλησίον σταθμού ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός)

Φιλική Συμμετοχή : Blue Mondays!!!

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε άλλη μια όμορφη ροκ βραδιά.

......................

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
το Σάββατο 15 Μαΐου
στο «Δίπλα στο ποτάμι»
Μαζί του η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Στέλιος Κάτσαρης

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι», ετοιμάζει μία ακόμη παράσταση το Σάββατο 15 Μαΐου. Στο μουσικό αυτό ταξίδι έχει για συνοδοιπόρο την Ευτυχία Μητρίτσα.
Ο νέος του δίσκος με τίτλο “Ξένιος - Η Κρήτη εντός μου”, συμπληρώνει την επί 15 χρόνια πορεία του στη δισκογραφία, δίνοντας για ακόμη μία φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη.Τρία καινούρια τραγούδια, ο «Ξένιος» και η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ τον Θάνο Μικρούτσικο, δύο ορχηστρικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι «Ακροβάτης» από την εποχή των Χαϊνηδων, ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο, και ο Ψαραντώνης να τραγουδά τον Ερωτόκριτο, πολυποίκιλα στοιχεία που ενσωματώνονται χαρισματικά σε ένα δίσκο και αφήνουν στο τέλος μια «γλυκόπικρη» νοσταλγία. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Την Ευτυχία Μητρίτσα τη γνωρίσαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 2006, με το τραγούδι «Λίγο πριν ξημερώσει», ενώ εμφανίστηκε και στα Mad Awards 2008 με τους Α/Ε(Αρτέμης-Ευθύμης), τραγουδώντας τον Εφιάλτη της Περσεφόνης (Μ. Χατζιδάκι – Ν. Γκάτσος). Ο «Μυστικός Προορισμός» είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το Σκλαβάκι της Αγάπης που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος). Τραγούδια που φανερώνουν μια ιδιαίτερη δημιουργό, που αφηγείται με αποκαλυπτικό τρόπο προσωπικές της ιστορίες, με έντονο ρομαντικό και θηλυκό τρόπο, τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους.

Δίπλα στο ποτάμι: Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι
Τηλ.: 210 2610444 - 210 2610444 & 210 2610438 - 210 2610438
Fax: 210 2610468
Οργάνωση - παραγωγή:MUSICOM / http://www.musicom.gr/

...................

OUTLOUD's first show for 2010!

LIVE at the Jamming Festival, Sfentona Hall, Athens, Greece - May 15th.
Tickets: only 12 Euros!
Don't miss it!

More info at:

SEE YOU THERE!

................

❍❍❍ ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ❍❍❍ live BONGO CLUB

Έναρξη: Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: L.LAVRIOU 1 LAVRIO

Το σχημα γεννηθηκε στις 27/9/2005. ΟΙ ΙΡΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΦΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΙΛΤΟΣ ΞΥΠΑΚΗΣ - ΜΠΑΣΣΟ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ - ΚΙΘΑΡΑ κ ΝΑΣΣΟΣ ΠΑΧΟΥΛΑΣ στα ΤΥΜΠΑΝΑ πλαισιώνουν την ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ που ξεκινα πια, την πιο δυναμικη κ δημιουργικη της πορεια!

....................

Hard rock - Metal covers!!!
2 HOUR show featuring songs from WHITESNAKE, EUROPE, BON JOVI, IRON MAIDEN, METALLICA, PRETTY MAIDS, TYKKETO, SCORPIONS, GOTTHARD AND MORE.......

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 8 & 15 ΜΑΙΟΥ

Μετά από μία πετυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Oξυγόνο Live!,
ο Δημήτρης Λιόλιος επανέρχεται ανανεωμένος στην ίδια σκηνή για μια ακόμα παρασταση, το Σάββατο 15 Μαΐου, παρουσιάζοντας τα τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο«Τι είναι η αγάπη τελικά» αλλά και αγαπημένες διασκευές από τη ροκ - έντεχνη σκηνή, ελληνική & ξένη.
Οι ήχοι του χθες συναντάνε το σήμερα σε ένα «δυνατό» μουσικό πρόγραμμα φτιαγμένο για νοσταλγούς και μη!


ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE!
Βούρβαζη & Κορυζή 4
Νεός Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109240740 - 2109240740
Ώρα εισόδου: 23:00
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ FREEDOM 88,9

.....................

Showtime at 22.00 pm

Band Members:
NIGEL FOXXE: guitars
PETROS KARALIS: vocals
DIMITRIS GALLIKAS: bass
JOHNNY: drums
GUS DIBELAS: keyboards

Be there!!!

Join FALSE METAL group:

.................
ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Spitting Lullaby
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 MAΪOY 10.00 Μ.Μ.
GLAM BAR
ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40 ΚΑΘΕΤΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΠΛΗΣΙΟΜ ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΓΚΑΖΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2106412216 - 6974132500 - 6950965071

Οι Spitting Lullaby είναι μια punk/rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2010. Τρεις πρώην συμφοιτητές του Μαθηματικού και ένας κοινός φίλος, όλοι σχετικοί με μουσική και από το φοιτητικό συνάφι της Αθήνας, παίζοντας σε διάφορες μπάντες κατά καιρούς, μαζεύτηκαν να τζαμάρουν και να καταλάβουν ότι δημιουργείται χημεία μεταξύ τους παίζοντας τη μουσική που τους αρέσει. Αρχικά ασχολούνται με διασκευές γνωστών punk και rock κομματιών με punk προσανατολισμό και μετά από 2 επιτυχημένα εκρηκτικά live με πολύ ενέργεια και ρυθμό στο Lazy club στα Βριλήσσια, βρίσκονται στη φάση δημιουργίας της δικιάς τους μουσικής.
Οι Spitting Lullaby αποτελούνται από τους :
Δημήτρη Βαρδουλάκη, στα φωνητικά και τη ρυθμική κιθάρα.
Χρήστο Χωριανόπουλο, στη lead κιθάρα.
Θοδωρή Ροδόπουλο, στο μπάσσο και στα 2α φωνητικά.
Αλέξη Τσελίκη, στα τύμπανα.
Επιρροές :
The Offspring, Bad Religion, New Model Army, Nirvana, The Ramones, The Clash, Green Day, The Fuzztones, Pearl Jam, NoFX, RATM, Millencolin, Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Faith no More, Motorhead, The Walkabouts, Monster Magnet, Madrugada, Placebo, Τρύπες
Web links :


...............

CAFE GALA
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΙΟΥ 2010 / 22:00

Οι ΕΝΟΧΟΙ ταξιδεύουν στο Cafe GALA στο Άργος σε ένα αγαπημένο χώρο για μια βραδυά με πολύ δύναμη, πολύ ένταση και άφθονη μουσική. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη δεκαετία του '70 μέχρι και σήμερα, οι ΕΝΟΧΟΙ υπόσχονται να μας περιπλανήσουν στο κόσμο της καλής rock μουσικής.

Παίζουν οι μουσικοί: Τζίνα Βελδέκη (Φωνή), Αντρέας Γιαννόπουλος (Φωνή), Αντώνης Μισαργόπουλος (Κιθάρα), Γιάννης Παπανικολάου (Πλήκτρα), Μανόλης Παπαντωνίου (Μπάσσο) και Γιάννης Μητροβγένης (Τύμπανα).

Ώρα έναρξης 22:00 / Τηλ. 2751063473 - 2751063473

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου