ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

METROPOLIS LIVE STAGE

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Ώρα έναρξης: 22:00 «Τους έχω βαρεθεί!...»

Μια οπτικοακουστική συναυλία, όπου το γνωστό συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα» διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β.Μαγιακόφσκι, Ν.Χιχμέτ, Μπ.Μπρεχτ, Γ.Ρίτσος, Α.Αλκαίος, Μ.Ελευθερίου, Μ.Αναγνωστάκης, Φρ.Βιγιόν, Κ.Τριπολίτης, Ν.Καββαδίας, Β.Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί και παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και δυναμώνει τη φωνή του σχήματος.Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα κομμάτια.

Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους:

Απόστολο Καλτσά: μπάσο

Γρηγόρη Κλιούμη: κιθάρα – φωνή

Κώστα Παρίσση: κιθάρα

Τάσο Πέππα: τύμπανα

METROPOLIS LIVE STAGE

Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη

Ώρα έναρξης: 22.00

Τηλ: 211.6009766

Είσοδος 20€


/////////////////


Χρώματα



Χρώματα
Πρώτη δισκογραφική δουλειά της Εύας και του Φίλη Ιερόπουλου. Τα αδέρφια από την Βέροια ασχολούνται εδώ και χρόνια με την μουσική, η Εύα γράφει μουσική για παιδιά και ο Φίλης ηλεκτρονική και rock μουσική. Ενώνοντας τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους δημιούργησαν το παρόν εξαίσιο μουσικό παραμύθι.
Πάνω σε μία ηλεκτρονική βάση, έρχονται να πατήσουν πλήθος οργάνων, πνευστών, έγχορδων, κρουστών που λειτουργούν ως σκαλοπάτια των ‘παιδικών’ απαγγελιών, μιλώντας για την ερμηνεία, των λιγοστών στίχων που περιέχει αυτή η δουλειά. Λίγα λόγια που σου προσφέρουν τόσες πολλές μα τόσες πολλές εικόνες! Εικόνες με “Χρώματα”, άλλοτε μουντές, εικόνες νοσταλγίας, εσωστρέφειας, εικόνες που αποπνέουν μελαγχολία.
Τα Χρώματα παρουσιάζουν μία διαφορετική μουσική πρόταση στην ελληνική σκηνή, ξεφεύγοντας από τα στεγανά που ταυτίζουν συγκεκριμένους ήχους με συναισθήματα. Μας δίνουν μία άποψη εναλλαγής των κλισέ της μουσικής και μας παραδειγματίζουν αφού κατορθώνουν να αποδείξουν πως μπορεί ο καθένας να πει αυτά που θέλει με διαφορετικό τρόπο, ακόμα και αν αυτός ο τρόπος ακούγεται σαν παραμύθι.
Για όσους ψάχνουν το κάτι διαφορετικό λοιπόν, γι’ αυτούς που δεν φοβούνται να διευρύνουν τα ακούσματά τους, τους το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι μία εξαιρετική δουλειά.
Τα Χρώματα είναι:Εύα ΙεροπούλουΦίλης Ιερόπουλος
Track list:1. Το Μπλε Παλτό2. Πεταλούδα3. Θα Ταξιδεύω4. Μη Φεύγεις5. Βλέπω Τη Νύχτα6. Τίποτα Δε Με Κρατάει Εδώ7. Χιόνι8. Κοίτα9. Αρκουδάκι10. Μικρό11. Νανούρισμα12. Το Μυστικό13. Η Πόλη Σωπαίνει14. Επίλογος
http://www.chromata.info/




Δημοσιεύθηκε απο Antonis_Rockap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου