ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος Live Κομοτηνή. . .

Το Ράδιο Χρόνος 87,5fm και η http://www.rockmadness.gr/ παρουσιάζουν . . .

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος Live
Support : Χίλια Χρόνια

Live στη μουσική σκηνή Αυλαία - Κομοτηνή

Το Ράδιο Χρόνος 87,5fm που εκπέμπει από Κομοτηνή, σε συνεργασία με τη www.rockmadness.gr διοργανώνουν μία μοναδική ζωντανή μουσική βραδιά, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του ραδιοφώνου στα ερτζιανά της πόλης.

Ζωντανά στο σκηνή της μουσικής σκηνής «Αυλαία» θα εμφανιστεί ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, για μία μοναδική βραδιά γεμάτη γέλιο και καλή μουσική. Με δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές σε γνωστά αειθαλή ελληνικά τραγούδια, το «παιδί θαύμα» του ελληνικού πενταγράμμου όπως τον έχουν χαρακτηρίσει οι κορυφαίοι έλληνες συνθέτες (παίζει σχεδόν όλα τα μουσικά όργανα), αλλά και επικολλώντας το γνωστό χιούμορ του και την αισιόδοξη ματιά των πραγμάτων όπως μόνο ο Αλκιβιάδης μπορεί, έχει όλα τα εχέγγυα για να μας κάνει να περάσουμε μία όμορφη βραδιά.

Συμμέτοχοι στη βραδιά θα είναι και τα «Χίλια Χρόνια» συγκρότημα που γεννήθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην τελική κατάταξη με το ομότιτλο τραγούδι. Στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους «Φωτιά μου η αγάπη» και με διθυραμβικές κριτικές. Ο Δημήτρης Πατσαβούδης και ο Κωνσταντίνος Κάλλιας, ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αποκλειστικά για τη βραδιά αυτή, με τραγούδια τόσο δικά τους όσο και διασκευές σε ελληνικά και ξένα κομμάτια.

Η Μουσική σκηνή «Αυλαία» βρίσκετε στην οδό Νικ. Ζωΐδη 85.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00 μ.μ ενώ το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 10μ.μ.

Τηλέφωνo κρατήσεων: 6942011830
Διάφορες εκπλήξεις και κληρώσεις δώρων περιμένουν όσους παρεβρεθούν.
Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου