ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

daysfromthesun


Οι Daysfromthesun δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 2007 από δύο φίλους τον Φώτη Μoλυδρή και τον Αντρέα Παυλόπουλο που αναζητούσαν μέλη για την ηχογράφηση ενός demo. Ο George μαζί με τον Φώτη σπούδαζαν στα Ιωάννινα όταν ο πρώτος μπήκε στο group. Τα υπόλοιπα μέλη μένουν μόνιμα στην Αθήνα. Το group πλέον αποτελείται από τους:

Nicky Jr. Efthimiou(φωνητικά),
Fotis“fomo”Molydris(τύμπανα-δεύτερα φωνητικά),
Andy Pavlopoulos (μπάσο) και
Andreas Trokas(lead κιθάρα).

Έχουν συμμετάσχει σε αρκετά festivals(με πιο πρόσφατο το Music day festival στα Ιωάννινα) και έχουν παίξει σε αρκετά μαγαζιά κυρίως στην επαρχία.
Η μουσική που παίζουν είναι ένα κράμα από pop rock με metal,ethnic και electronic στοιχεία.Το στυλ τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια συνάντηση της παραδοσιακής ανατολίτικης μουσικής με την μοντέρνα σύγχρονη μουσική.Ο ήχος της μπάντας είναι σύγχρονος,διαφορετικός,καινοτόμος και ταυτόχρονα αναγνωρίσιμος με αποτέλεσμα να κάνει τους Daysfromthesun να ξεχωρίζουν.
Έχουν ηχογραφήσει 4 demos (“Music for the masses”,
”Sons of dune ”,“Explosion!”,”Cybernation”)τα οποία κατέληξαν σε ένα album-επιλογή, με 8 κομμάτια που βρίσκεται σε premix μορφή.
Τα τραγούδια που ακούγονται στο demo αυτό που φέρει τον τίτλο «Cybernation» είναι:

1.”T.A.L.B”(Take a look behind)
2.”Fly”
3.”Evernever”

Η θεματολογία των στίχων τους αντλείται από την καθημερινότητα,από κοινωνικά θέματα και από προσωπικές εμπειρίες των μελών της μπάντας.
Αυτή την περίοδο το group βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει νέα τραγούδια,πιστό στον ήχο του αλλα και με διάθεση να εκπλήσει.
Μέσα από το Demo τους,οι Daysfromthesun με, ελπίζουν στην ανάδειξη και αναγνώριση του group και στην θετική ψήφο του κοινού.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο:

www.myspace.com/daysfromthesun
&
http://www.daysfromthesun.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου