ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

9MM @ ON STAGE

Έναρξη: Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:00 μ.μ.
Μια πολυσυλλεκτική rock βραδιά στο OnStage Club, διοργανώνει το PMProom, με γνώμονα την ποικιλία στα ακούσματα και την πληθώρα των ηχητικών εκπλήξεων.

Οι WHATEVER θα αναλάβουν να «ζεστάνουν» το κοινό, με το ολόφρεσκο attitude τους και το δεμένο νεανικό τους line-up, με γραμμή κρούσης την frontwoman τους.
Στη συνέχεια, μια ιστορική στιγμή για την ελληνική rock σκηνή: η live επανεμφάνιση των ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ, έπειτα από μια οκταετία μακριά από τα συναυλιακά δρώμενα. Μάλιστα, οι ΝΤΧ, θα γιορτάσουν εκείνη τη νύχτα τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του cult album τους «Η Οργή Είναι Το Κλειδί», παρουσιάζοντας ένα μικρό μα συμπαγές set με κομμάτια από το εν λόγω δίσκο, ένα κομμάτι από το EP «Προσευχή» του 2005, και μια-δυο εκπλήξεις, με τον ιδιαίτερο progressive crossover ήχο τους να δένει αρμονικά με τον ποιητικό και αιρετικό λόγο του frontman τους, Πάνου Πιλάτου.

Την ROCK OPTIONS NIGHT θα ολοκληρώσουν ιδανικά οι 9ΜΜ. Μια μπάντα με νέους ανθρώπους που, ωστόσο, έχουν διανύσει ο καθένας ξεχωριστά, είτε μαζί, μια ιδιαίτερη πολυσχιδής μουσική διαδρομή. Οι 9ΜΜ φωνάζουν, μιλάνε ψιθυριστά, μελωδικά, οι κιθάρες ουρλιάζουν, τα πλήκτρα ματώνουν, τα τύμπανα πονάνε, το μπάσο ρυθμίζει και ο λόγος άλλοτε καυστικός–ρεαλιστικός, άλλοτε ρομαντικός–ιδεαλιστικός, πάντα αισιόδοξος και εμφανέστατα δυνατός.
www.myspace.com/onstagemetalclub

www.myspace.com/9mmgr
www.myspace.com/niptotasxeiras
www.myspace.com/whatevergr3
Πληροφορίες

Γιάννης Παλαβούρας, 6937 658980
jjpro@ath.forthnet.gr
www.myspace.com/stonaera
Κλειώ Γκόλνα, 6934 386311
Τοποθεσία: ON STAGE

Οι 9ΜΜ στο ΟΝ STAGE (Κοδριγκτώνος 54-56 - Αθήνα τηλ 210 8224172)
<----->

OUTLOUD - Warm up live Show

Έναρξη: Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:10 π.μ.

Τοποθεσία: REVENGE OF ROCK CLUB

OUTLOUD Warm up live show!

A night with OUTLOUD full of fun, JACK DANIELS, surprises, songs and music...
This is the warm up show of the most exciting Greek rock band before their tour all over Greece!
Don't miss it!!
On decks Dimitris Seirinakis...
<------>

Οι Lexicon Project


Οι Lexicon Project

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο «Κοο Κοο» στο Γκάζι
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα απολαύσετε τους «Lexicon Project», στο «Koo Koo», στο Γκάζι, για μία μοναδική παράσταση. Οι «Lexicon Project» δημιουργήθηκαν από τον Μιχάλη Κεχαγιά και τον Κοσμά Μπρούσαλη – συνεργάτες , για πολύ καιρό, στο πλαίσιο διαφόρων συγκροτημάτων, συνοδεύοντας, ως μουσικοί, αρκετούς καλλιτέχνες.
Το 2008 ξεκίνησαν να ηχογραφούν τραγούδια με τη βοήθεια του παραγωγού Βαγγέλη Καραπέτρου, ο οποίος συμμετείχε και στην αρχική σύνθεση της μπάντας. Την άνοιξη του 2009 πραγματοποίησαν τα πρώτα τους gigs στην Αθήνα ως support σε διάφορες συναυλίες, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο «Κυματισμοί», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.
Οι Lexicon Project υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο και μουσική με κυρίαρχες επιρροές από τη βρετανική σκηνή της δεκαετίας του ’60 και του ’90. Δεν θα λείψουν από τη βραδιά, τραγούδια από τον δίσκο τους αλλά και διασκευές ελληνικών και αγγλικών κομματιών προσαρμοσμένα στον δικό τους ήχο. Τα τραγούδια «Μαρία», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ταξίδεψε» έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις του κοινού.
Την μπάντα αποτελούν ο Μιχάλης Κεχαγιάς (φωνή ,μπάσο), ο Κοσμάς Μπρούσαλης (τύμπανα), ο Γιάννης Κοκκώνης (κιθάρα, μελόντικα, φωνητικά) και ο Πάνος Χαραλαμπίδης (κιθάρες)....
Κου Κου: Ιάκχου 17, Γκάζι
Τιμή εισιτηρίου: 12 € με ποτό / Ώρα έναρξης: 10:30μ.μ
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/
<----->

Buzz live at Sante Πλατεια Ραφηνας



Oi Buzz live (Σινογιαννης Κανελλος Μουταφης Σαρικος) σε μια εκρηκτική βραδιά rock funk τη Τετάρτη 2 Δεκέμβρη στο Sante bar Πλατεία Ραφήνας
Έναρξη: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 μ.μ.

Τοποθεσία: Πλατεια Ραφηνας
<------>
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΤΣΙΝΕΑΣ - LIVE @ ΠΥΡΗΝΑ


Ο Βαγγέλης Βατσινέας ξεκινά το ταξίδι του χειμώνα με ήχους προσωπικούς και άλλους αγαπημένων καλλιτεχνών. ''Έντεχνος'' ήχος με ροκ χροιά, συνθέτουν μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Βαγγέλης Βατσινέας: Κιθάρα, Φωνή
Ηρακλής Δημητρόγλου: Πιάνο
Δαυίδ Σαραντόπουλος: Μπάσο
Ηλίας Αρωνίδης: Drums
INFORMATION
Ημέρα: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009
Μέρος: ΠΥΡΗΝΑΣ, Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους (Περιοχή Χίλτον)
Τηλέφωνο: 2107237150
Website: http://www.pirinas.com/
<----->
Θανάσης Γκαϊφύλλιας & Λήδα Χαλκιαδάκη τελευταία παράσταση στο ΚΥΤΤΑΡΟ

Δύο καλλιτέχνες της Χρυσής Εποχής του Ελληνικού Rock που ταυτίστηκαν με το Κύτταρο της οδού Ηπείρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για λίγες μόνο παραστάσεις στον ίδιο χώρο.

Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας κατεβαίνει ακόμη μια φορά από την Κομοτηνή με ένα Ωτοστόπ, προσκαλώντας στην Ατέλειωτη Εκδρομή του τη Λήδα, για να χαρίσουν στο κοινό τους έναν Ηλεκτρικό Αποσπερίτη και να ενώσουν τους νεότερους με τη δική τους γενιά, των Παιδιών των Λουλουδιών.
Τελευταία παράσταση αυτή τη Δευτέρα (30/11) στο ΚΥΤΤΑΡΟ
Μουσικοί:
Άλκηστις Ραυτοπούλου: Πλήκτρα, ενορχήστρωση
Φώτης Μυλωνάς: Μπάσο, φλάουτο, φυσαρμόνικα
Γιάννης Ζερβός: Κιθάρες, φωνή, μπάσο
Σωκράτης Γανιάρης: Τύμπανα
Έναρξη: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.


Λήξη: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία: ΚΥΤΤΑΡΟ
Οδός: Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Πόλη: Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου