ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

MYSTIKA MONOPATIA



Τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ σχηματίστηκαν το χειμώνα του 1997/98. Σήμερα αποτελούνται από τους Νίκο Βεντούρη (φωνή), Γιάννη Βρεττάκο (μπάσο), Παναγιώτη Ψαρουδάκη (τύμπανα), Σταμάτη Λιόντο (κιθάρες) και Γιώργο Λεκίδη (πλήκτρα).

Το 1999 ηχογράφησαν τα πρώτα τους demo τα οποία παίχτηκαν αρκετά στα ραδιόφωνα και πήραν πάρα πολύ καλές κριτικές στον τύπο. Την άνοιξη του 2003 μπαίνουν στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου τους επίσημου τραγουδιού το οποίο κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 2004 (Αtlantis Records-Pure rock1) με τίτλο «Mα δεν ξέρω». Με τις πρώτες τους αυτες προσπάθειες φανερώνουν την διάθεση τους να πειραματισθούν με τον ροκ ήχο και να τον διευρύνουν ενορχηστρωτικά με επιρροές από το παραδοσιακό και ηλεκτρονικό μοτίβο.

Η συναυλιακή τους παρουσία ξεκινά από τις αρχές του 1997. Με έδρα τους την Αθήνα, έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε διάφορα «στέκια», έχουν λάβει μέρος σε σημαντικές συνεργασίες (ΜΟΤΙΒΟ4,ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΥΓΙΕΙΣ,1550 κ.α.) και έχουν παίξει σε διάφορα clubs (Ονομα του Ρόδου, Rodeo club, 5/4, After Dark κλπ).
Tο Σεπτέμβριο του 2006 τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ κυκλοφορούν το δεύτερό τους τραγούδι σε μια εκτέλεση demo ως bonus track στην 3η κατα σειρά συλλογή τής Atlantis rec. (Pure rock3).Mε την προσθήκη εκεινη την εποχή του Γιώργου στο γκρουπ ο ήχος παίρνει άλλη τροχιά και το συγρότημα άλλο ύφος.
Το σήμερα βρίσκει τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ σε αναζήτηση «δισκογραφικής στέγης».Έτοιμο πια για το μεγάλο βήμα και μετα απο 10+ διμιουργικά χρόνια στο χόρο,με αρκετό και καλό υλικό,στο στούντιο για την εγγραφή του υλικού της 1ης επίσημης δισκογραφικής τους δουλειάς..
Θα τα πούμε στη σκηνή...
Μυστικά Μονοπάτια 2010
Νίκος Βεντούρης (φωνή),
 Γιάννης Βρεττάκος (μπάσο),
Παναγιώτης Ψαρουδάκης (τύμπανα),
Σταμάτης Λιόντος (κιθάρες),
ι Γιώργος Λεκίδης (πλήκτρα)
Είδος: Ελληνικό rock


www.myspace.com/mymonopatia

http://www.youtube.com/  search : mystika monopatia
facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1034084603&ref=mf#/pages/MYSTIKA-MONOPATIA/344376300113?v=wall&ref=mf

1 σχόλιο: