ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

The (ultimate!) Sonics @Gagarin205

Το Belle Vue και η Ramon Productions έχουν την τιμή να παρουσιάσουν ίσως την μεγαλύτερη μπάντα που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Οι θρυλικοί Sonics, από την Tacoma της Washington, το κορυφαίο garage punk group όλων των εποχών, η μπάντα που τάραξε τα νερά, όσο καμία άλλη, στην μουσική βιομηχανία στα μέσα των sixties, αυτοί που ανάγκασαν τους μουσικοκριτικούς να εφεύρουν το όρο “industrial punk”, θα βρίσκονται την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Gagarin 205 Live Music Space, στο πλαίσιο του 5ου “Athenaeum Cave”, του ετήσιου mod / 60’s happening που πραγματοποιεί το Belle Vue!
Σημειώνουμε πως η δεύτερη ημερομηνία (Σάββατο 7/11) προστέθηκε πριν από λίγες ημέρες αφού τα εισιτήρια της πρώτης βραδιάς έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
Πολλά λόγια για τους Sonics δεν χρειάζονται. Μόνο τους τίτλους των πιο γνωστών κομματιών τους να παραθέσεις και έχεις δώσει μια πολύ καλή ιδέα περί τίνος πρόκειται. Είναι το συγκρότημα που έγραψε το “Psycho”, το “Strychnine”, το “Cinderella”, το “The Witch”, το “Boss Hoss”, το “He’s Waitin”, το “Maintaining My Cool”, το “Shot Down”, “Dirty Old Man” και που έκανε γνωστά και άλλα κλασικά τραγούδια σαν το “Have Love Will Travel” και το “Louie Louie”.
Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα σύνολα στην ιστορία του rock’n’roll!
Εισιτήρια προπωλούνται, προς 30 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, Αθήνα / Τηλ: 210 3608366), το Metropolis, το Public (Πλατεία Συντάγματος). τον Ιανό (Σταδίου 24), το Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150), μέσω internet στο http://www.ticketpro.gr/, καθώς και στα Hobo Restaurant και Alobar, στη Λάρισα.
Ακόμη μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο τηλέφωνο 6956904230 (09:00 – 21:00) ή με e-mail στη διεύθυνση bellevuesituation@yahoo.gr πληρώνοντας μέσω paypal στην διεύθυνση info@bellevuesituation.com
Στο ταμείο η τιμή θα είναι 35 ευρώ. Αν έχει μείνει εισιτήριο, πράγμα που φαίνεται μάλλον απίθανο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου