ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Και δεύτερη μέρα οι Sonics στο Gagarin 205!

Όταν στις αρχές Μαϊου αποκαλύπταμε την επιβεβαίωση της εμφάνισης των θρυλικών Sonics στο Gagarin 205, προβλέπαμε «ιερό προσκύνημα και ταυτόχρονα ένα από τα καυτά βράδια του συναυλιακού χειμώνα». Το sold out, το θεωρούσαμε δεδομένο.
Με τα εισιτήρια της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου να έχουν σχεδόν εξαντληθεί, αφού η είδηση του ερχομού των Sonics, των ζωντανών θρύλων του garage - punk, έχει σπείρει τον... πανικό στις τάξεις των φίλων του πραγματικού rock'n'roll στη χώρα μας, το Belle Vue & η Ramon Productions ανταποκρινόμενοι στην τεράστια ζήτηση - και προς αποφυγήν "ασφυκτικών" καταστάσεων - ανακοίνωσαν πως οι Sonics θα εμφανιστούν και δεύτερη βραδιά, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205 Live Music Space!
Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και προπωλούνται, προς 30 ευρώ, μαζί με τα εναπομείναντα για την πρώτη βραδιά, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42), το Metropolis, το Public (Πλατεία Συντάγματος), τον Ιανό (Σταδίου 24), το Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150) και το http://www.ticketpro.gr/ καθώς και στα Hobo Restaurant και Alobar, στη Λάρισα.
Ακόμη μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο τηλέφωνο 6956904230 (09:00 - 21:00) ή με e-mail στη διεύθυνση bellevuesituation@yahoo.gr πληρώνοντας μέσω paypal στην διεύθυνση info@bellevuesituation.com
Στο ταμείο η τιμή θα είναι 35 ευρώ. Αν έχει μείνει εισιτήριο, πράγμα που φαίνεται μάλλον απίθανο, αφού ξέρουμε ήδη πολλούς που θα προμηθευτούν εισιτήρια ΚΑΙ για την δεύτερη συναυλία του θρυλικού garage συγκροτήματος στην Αθήνα πολύ σύντομα...
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα groups που θα εμφανιστούν πριν τους Sonics στις δύο μαραθώνιες γκαραζοβραδιές:
Την Παρασκευή θα εμφανιστούν οι Teenheat από την Αθήνα, με βαθιά επιρροή από τους Sonics αλλά κι από όσους ακολούθησαν στα βήματά τους, οι Barbara Farmers από την Αιδηψό, που φέρνουν τα 60's στο σήμερα με τον πιο αγνό και αυθεντικό τρόπο, αλλά και οι Frantic V από τη Θεσσαλονίκη, που μόνο τα χρόνια που σέρνουν πίσω τους αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο "ζέσταμα"!
Το Σάββατο θα εμφανιστούν οι Jacks, από τον Βόλο, και οι Αθηναίοι Yesterday's Thoughts (παλιές καραβάνες στα γνώριμα... λημέρια του Gagarin 205).
Την μουσική επιμέλεια και τα δύο βράδια θα επωμισθεί το DJ team του Belle Vue, όπως πάντα στις 45 στροφές!
Μετά το τέλος του show της Παρασκευής 6/11, θα ακολουθήσει party, με τα μέλη των Sonics παρόντα, στο Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150 και Βατάτζη, Εξάρχεια). Στα decks θα βρίσκονται οι DJs του Belle Vue (με τα υπέροχα σαρανταπεντάρια τους), παρέα με τους resident DJs των Drink Syndicate. Μεγάλες στιγμές!

Το πρόγραμμα της πρώτης βραδιάς (6/11):
Doors Open 20:00
Belle Vue DJ Set 20:01
Teanheat live! 22:00
The Barbara Farmers live! 22:45
The Frantic V live! 23:30
The Sonics on stage 00:15
Το πρόγραμμα της δεύτερης βραδιάς (7/11):
Doors open 21:00
Belle Vue DJ Set 21:01
The Jacks live! 22:15
Yesterday's Thoughts 23:00
The Sonics on stage! 00:00

ΕΓΡΑΨΕ: Ηλίας Πυκνάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου