ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ - Γιάννης Δόνδωρος / Θεολόγος Κάππος, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

Συναυλία «Ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ»

Ερμηνευτές:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ- ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΠΠΟΣ

Μουσική επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΛΚΑΣ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 21.00

Με την επιθυμία να προσφέρουν όμορφες μουσικές στιγμές σε μια βραδιά που οι νότες, η ευαισθησία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα αγκαλιαστούν φιλόξενα από την ιδιαίτερη αύρα και ατμόσφαιρα που αποπνέει το μοναδικό Θέατρο Πέτρας εδώ και 31 χρόνια, οι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές Γιάννης Δόνδωρος και Θεολόγος Κάππος, αποχαιρετούν το φετινό καλοκαίρι με μια συναυλία που πραγματοποιείται στα πλαίσια του εξαιρετικά επιτυχημένου θεσμού του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας του Δήμου Πετρούπολης.

“Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Έχουμε μόνο να ενώσουμε”, δηλώνουν από καρδιάς οι δυο καλλιτέχνες και θα καλωσορίσουν τον κόσμο που θα τους τιμήσει με την παρουσία του, παρέα με την Αλκμήνη Χατζηνάσιου στα φωνητικά, τον Νικόλα Καραολάνη στο βιολί και στα φωνητικά, το Γιάννη Τσόλκα στα πλήκτρα αλλά και την υπόλοιπη μουσική τους ομάδα που ολοκληρώνεται με το Γιώργο Δασκαλάκη στις κιθάρες, τον Αντώνη Βλάσση στα τύμπανα και τον Αντώνη Τσιάπαλη στο μπάσο.

Στη μικρή σκηνή του Θεάτρου "Πήτερ Μπρουκ" οι δυο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα ελληνικού έντεχνου ροκ, το οποίο εκτός από προσωπικές τους δημιουργίες θα περιλαμβάνει επίσης πολύ γνωστές επιτυχίες ελλήνων καλλιτεχνών, όπως των, Θάνου Μικρούτσικου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Υπόγειων Ρευμάτων, Γιάννη Χαρούλη, Χρήστου Θηβαίου, Νικόλα Άσιμου, Σωτηρίας Μπέλλου, Σωκράτη Μάλαμα κ.α.

Χορηγός Επικοινωνίας του Φεστιβάλ είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΙΕΣΗ 101.3, την Επικοινωνία και το Συντονισμό της Συναυλία έχει αναλάβει η εταιρεία DD-Orange, ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας και υποστηρικτές της Συναυλίας είναι επίσης οι : Mind Radio, Radio Paris, Tempo-Tempo.gr, Ράδιο Αερόστατο, Music Exploration & Roots, Antiradio.gr, Radio Music Rock, Space FM, Radio Akousmata, Just Listen Radio, M-Radio και το SIGNAL STUDIO. 

Τιμή πώλησης εισιτηρίου συναυλίας: 5,00 € 
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: ΣΙΝΕ Πετρούπολης (τηλ.: 210-50 12 391) και Ταμείο Θεάτρου Πέτρας (τηλ.: 210-50 12 402).
Σημειώνεται ότι το Θέατρο Πέτρας διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, ενώ περισσότερες γενικές πληροφορίες για το Θέατρο αλλά και τους τρόπους μετάβασης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.petroupoli.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου