ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Robert Trujillo(METALLICA): "Το καινούριο album θα το ξαναρχίσουμε απ’ την αρχή!"

 Ο μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo, μίλησε πρόσφατα στον αργεντινό δημοσιογράφο Lucas H. Gordon για το επόμενο album του συγκροτήματος, μετά το “Death Magnetic” του 2008.

Ερωτούμενος για την διαδικασία του γράψιμου των νέων τραγουδιών, ο Trujillo δήλωσε:
“Δουλεύουμε και γράφουμε. Γράφουμε εδώ και δύο χρόνια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο γράψιμο νέου υλικού πριν δυο χρόνια, όμως μεσολάβησε και η 3D ταινία που κάναμε, το “Through The Never”, η οποία μας αποσυντόνισε λίγο, μαζί με κάποια ακόμη πράγματα. Κάναμε και κάποια shows το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά στα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλαδή αυτό τον καιρό, θα ξαναρχίσουμε την όλη διαδικασία απ’ την αρχή, θα μπούμε στο στούντιο και θα τζαμάρουμε, θα γράψουμε και θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε καινούρια μουσική για τον κόσμο. Είναι συναρπαστικό!”

Ο frontman, James Hetfield, σε μια άλλη συνέντευξη στο The Pulse Of Radio, δήλωσε κάτι παρόμοιο όταν ερωτήθηκε για την κατάσταση του νέου υλικού της μπάντας.
“Έχουμε σκεφτεί τόσο υλικό που είναι υπερ-αρκετό για έναν δίσκο.  Έχουμε έτοιμο ίσως το 1 δέκατο από αυτό, ωστόσο ναι, υπάρχει αρκετό για ένα νέο άλμπουμ. Απλώς, μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε πραγματικά σ’ αυτό, και να επεξεργαστούμε όλα αυτά τα ακατέργαστα κομμάτια που είναι διαμάντια! Σύντομα όμως θα γίνει…”

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την προαναφερθείσα συνέντευξη του  Rob Trujillo:



Για το RockOverdose,
Σοφία Ντούσκα
http://www.rockoverdose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου