ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Vinilion live 21/3 Φώτης Ανδρικόπουλος

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος παίρνει την κιθάρα του και κάνει μια στάση στο VINILION για ένα «σκανδαλιστικό» Live την Παρασκευή 21 Μαρτίου ώρα 22:00
μαζι του ο Βαγγέλης Καραπέτρος (κιθάρα)
και ο Κώστας Στεργίου (πλήκτρα)

Παρουσιάζει ένα προσεγμένο πρόγραμμα που φροντίζει να μη χάνει το ενδιαφέρον του ούτε για μια στιγμή. Έξυπνες εναλλαγές ανάμεσα σε κομμάτια του ίδιου του καλλιτέχνη που έχουν γίνει γνωστά όπως: «Έτσι οι μέρες περνούν», «Μη το βάζεις κάτω», «Άκου το τραγούδι», «Όνειρα αστέρια», «Πιο πολύ σ’ αγαπάω», «Ως το πρωί», «MSN» και πολλά άλλα, και σε προσεγμένες αλλά και μοντέρνες διασκευές γνωστών και αγαπημένων κομματιών. Μουσικές που πιάνουν ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνών, από τον Πάνο και το Χάρη Κατσιμίχα μέχρι το Μανώλη Λιδάκη αλλά και κομμάτια του ίδιου του καλλιτέχνη που αποπνέουν ένα πιο μοντέρνο ύφος κρατώντας παράλληλα τα κλασσικά στοιχεία της ροκ και έντεχνης μουσικής. Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το κοινό να μπορεί να συμμετέχει και να τραγουδάει δημιουργώντας έτσι το κλίμα μιας μεγάλης παρέας. 

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος είναι ένας σχετικά νέος καλλιτέχνης στο χώρο της έντεχνης μουσικής σκηνής. Έχει γίνει γνωστός μέσα από τα κομμάτια του «Έτσι οι μέρες περνούν» «Όνειρα αστέρια», «Πιο πολύ σ’ αγαπάω» και «Ως το πρωί» τα οποία εμπεριέχονται και στις δυο δισκογραφικές του δουλείες. Έχει κάνει πολλές αξιοσημείωτες συνεργασίες με πιο πρόσφατες αυτές με τον Earl China Smith (κιθαρίστα του Bob Marley) στο τραγούδι «Μην το βάζεις κάτω» και αυτή με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο κομμάτι «Άκου το τραγούδι». Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε βινύλιο. Ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί και με πολλούς καλλιτέχνες επί σκηνής όπως με το Μάνο Ξυδούς, τη Μαρία Λούκα, το Δημήτρη Καρρά, το Λεωνίδα Μπαλάφα κ.α. Έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια πολλές Live εμφανίσεις σε μαγαζιά όπως ο «Σταυρός του Νότου», το «ΚοοΚοο», η «Αρχιτεκτονική», το «Passport» και πολλά άλλα ενώ έχει λάβει μέρος και σε αρκετά μουσικά Φεστιβάλ. 
Ο Βαγγέλης Καραπέτρος ασχολείται χρόνια με την σύνθεση και την ενορχήστρωση κομματιών ενώ ταυτόχρονα παίζει κιθάρα και πολλά άλλα μουσικά όργανα. Δεν επαναπαύεται ποτέ και καταπιάνεται συνέχεια με κάτι καινούριο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως ο Μάνος Ξυδούς, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Φίλλιπος Πλιάτσικας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας,Όναρ κ.α. 
Μαζί τους στα πλήκτρα και ο Κώστας Στεργίου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου