ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

VINILION LIVE 2 & 3/5

Οι Τέρμα θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 2 Μάη στη μουσική σκηνή του VINILION τραγούδια από την εναλλακτική ροκ σκηνή ως και και την έντεχνη σε ένα ακουστικό σχήμα.
Δυο κιθάρες και τρεις φωνές σε ένα ατμοσφαιρικό live συνδυασμένο με δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια των Γιάννη Αγγελάκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Mark Lanegan, Nancy Sinatra, Beatles κ.α. 

ώρα έναρξης : 22.00
είσοδος : 3 ευρώ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/5

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΑΦΕΙΡΕΛΗ Κ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με αφορμή την επερχόμενη δισκογραφική έκδοση αλλά και κατά κόρον παιγμένη σε διάφορες μορφές - Ορχηστρικά και με μικρότερα σύνολα- της σουϊτας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΑ του Δημήτρη Ζαφειρέλη σε ποίηση Κωστή Τρανταφύλλου. Θα παρουσιαστεί μέρος του έργου σε μορφή τραγουδιών μετεγραμμένα για κιθάρα γυναικεία φωνή και κόντρα μπάσσο.
Συνολικά πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο global concept όπου εκτός από τα τραγούδια της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΑΣ ακολουθεί και ρεπερτόριο στο γνωστό ύφος των Jazz standards: DREAM A LITTLE DREAM OF ME, THE WAY YOU LOOK TONIGHT, GOD BLESS THE CHILD......και ενώ συνεχίζει με Soul Blues: I WISH, AT LAST... ολοκληρώνεται με Old Classics: HIT THE ROAD JACK, FEVER, PEOPLE ARE STRAING.....Δεν λείπουν φυσικά και οι συνθέσεις από παλιότερα άλμπουμ αλλά και νεότερες ενότητες κομματιών του Δημήτρη Ζαφειρέλη καθώς και άλλες επιλογές των συνεργατών του Ευγενίας Σκάρα και Άκη Πετρινιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου