ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου για την Πανελλήνια Συγκέντρωση Μεταλλάδων σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα στις 5 Ιουλίου 2014!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Στις 5 Ιουλίου θα γίνει μιά ξεχωριστή συγκέντρωση που έχει να κάνει με την αξία της rock & Metal Μουσικής αυτή η μέρα θα'ναι μιά εμπειρία η οποία θα θυμούνται όσοι παρευρεθούν για αρκετό καιρό, στη Θεσσαλονίκη όλοι συνάντηση στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην Αθήνα στο Θησείο!
Ο ουσιαστικός σκοπός είναι να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, και κατά κάποιον τρόπο να "απελευθερώσουμε" την μουσική.
Για αρκετό καιρό η προώθηση των συγκροτημάτων γινόταν κυρίως μέσω Facebook, και σαν "opening act" κάποιου μεγάλου συγκροτήματος σε κάποιο μεγάλο μαγαζί. Πέρα από τα θετικά μιας τέτοιας πράξης, υπάρχουν και τα αρνητικά! Και όσον αφορά την ίση προώθηση των συγκροτημάτων δεν μπορεί να χωρά, ούτε ένα αρνητικό στοιχείο. Ούτε μια αδικία. 
Το σκηνικό της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης είναι, ένα πλήρες σετ Drums στημένο στην σκηνή, ηχητικός εξοπλισμός κατάλληλου βεληνεκούς, και τίποτα περισσότερο η λιγότερο από καλή διάθεση. Τα συγκροτήματα που θα ήθελαν να παίξουν, δεν χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό, παρά μόνο να βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος. Έχοντας τα όργανα τους μαζί τους, και τα Drums ήδη στημένα στην σκηνή, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανέβουν, κατόπιν 5λεπτης συνεννόησης και να παίξουν τα τραγούδια τους. 
Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά όσο διαβάζεται!
Αυτη η πρώτη χρονιά, μπορεί να θεωρηθεί και σαν "δοκιμαστική" και θα δείξει αν "αξίζει" να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν όντως υπάρχει η θέληση τόσο από το κοινό όσο και από τις μπάντες, για κάτι το τόσο σημαντικό. 
Και αν εφόσον όπως είπα "αξίζει", τότε το να βρεθούν οι πόροι για τον εξοπλισμό, και για το όλο εγχείρημα, θα'ναι μόνο θέμα χρόνου. 
Η μουσική είναι ελεύθερη και είναι για όλους, κανείς δεν μας άρει το δικαίωμα να συναντηθούμε σε έναν ελεύθερο και ανοιχτό χώρο και να μιλήσουμε για αυτήν την μουσική, δείχνοντας σε όλους όσους κατηγορούν την "φύση" μας, ως σατανική ή βίαιη ή ακόμα και αμαρτωλή, ότι δεν είμαστε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από απλοί άνθρωποι, με την διαφορετική προσωπικότητα που ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να έχει, και με καταπληκτικό γούστο στην μουσική.
Κυρίως με καταπληκτικό γούστο στην μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου