ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

NEΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ CD: “ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ” - Γιάννης Δόνδωρος Κυκλοφορεί από την FM Records ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


NEΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ CD: “ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ” - Γιάννης Δόνδωρος
Κυκλοφορεί από την FM Records 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Γιάννη Δόνδωρου με τίτλο “Φαρισαίοι”, που κυκλοφορεί από την FM Records, αποτελείται από 9 τραγούδια γεμάτα δυναμισμό,  προσαρμοσμένα απόλυτα στα δρώμενα της εποχής, με ερμηνείες που πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής του. 

Τα τραγούδια που παρουσιάζονται στον δίσκο ξεκίνησαν να γράφονται το Σεπτέμβριο του 2008 και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2011. Τόσο οι στίχοι, όσο και η μουσική έχουν γραφτεί από τον ίδιο, με εξαίρεση το τραγούδι  «Σβησμένη φλόγα» στο οποίο συμμετέχει στιχουργικά ο Περικλής Δαβάκης.

 Ιδιαίτερα επίκαιρος και αποφασισμένος, έρχεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου (22:00) στο 
“Ant ART” Μουσικό Θέατρο  να παρουσιάσει την δική του αλήθεια μέσα από τα τραγούδια του, πρόθυμος να πυροδοτήσει τη σκέψη μας με σκοπό να δώσει φωνή και ρυθμό στις βαθύτερες  ανησυχίες μας, αλλάζοντας τη διάθεση μας.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.         Ώρα προσέλευσης: 21:30  
Ώρα Έναρξης της επίσημης LIVE παρουσίασης του δίσκου:  22:00 

(μετά την παρουσίαση ακολουθεί LIVE εμφάνιση του μουσικού σχήματος Ant Art Band στις 23:30)
“Ant ART” Music Theater Διεύθυνση: Αγγέλου Μεταξά 52 (Στάση Tram Κολυμβητήριο) 
Τηλ: 6974 073771

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Δόνδωρο

Ο Γιάννης Δόνδωρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε στην Αθήνα, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, όπως επίσης στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής του Βερολίνου.
 Από το 1985 ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους του στίχους, μελοποιώντας τους στην κιθάρα και ερμηνεύοντάς τους. Παράλληλα, ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό ως αθλητής  της σφαιροβολίας και της δισκοβολίας, έχοντας στο ενεργητικό του καταρρίψεις πανελληνίων ρεκόρ και άλλες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις. Διετέλεσε από το 1996 έως το 2008 προπονητής αθλητών στίβου σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του ως προπονητής της Ολυμπιακής Ομάδας, στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών  των ΟΑ του 2004. 
Εργάσθηκε κατά το παρελθόν ως Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, ως manager αθλητών στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, ως personal trainer και ως προπονητής φυσικής κατάστασης παικτών μπάσκετ.  Επίσης, έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίου αθλητικού περιεχομένου και έχει λάβει μέρος σε συνέδρια ως ομιλητής πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Παράλληλα με την βασική του ενασχόληση κατάφερνε να αφιερώνει χρόνο για τη μουσική που ανέκαθεν αγαπούσε και ήθελε να ακολουθήσει. Τα πρώτα του demo ξεκίνησε να τα γράφει σε στούντιο από το 1990 και συνέχισε να ηχογραφεί έως και σήμερα. Τα τελευταία δύο χρόνια,  έχοντας διάθεση δημιουργική και άποψη υπεύθυνα ανατρεπτική, έχει πραγματοποιήσει LIVE εμφανίσεις στην Αθήνα, στην Κοζάνη, στη Θεσσαλονίκη και στην Κύπρο, έχοντας για συντροφιά τις νότες, τους ήχους και τους στίχους του, "βαδίζοντας" στα μονοπάτια του μαγικού κόσμου της μουσικής.


-- 
Με εκτίμηση

Γιάννης Δόνδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου