ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΤΖΕΛΟΣ-Μ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ-ANIMACORDA@SMALL CAFE ΤΕΤΑΡΤΗ 23 /1


ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟΥ - Κιθαρωδία {Kitharodia the music project}
Μαζί του η Μαριάννα Πολυχρονίδη και οι AnimaCorda
Unplugged in wonderland στο SMALL CAFE-ΠΕΙΡΑΙΑ 
Τετάρτη 16 & 23 του Ιανουαρίου 2013
Τηλ.κρατησεων 210-4297236

Ένα τολμηρό μουσικό project, με βάθος, εύρος και διάρκεια.
Επίκεντρο οι κιθάρες, η μουσική και οι άνθρωποι.
Πηγή καλλιτεχνικής σύλληψης, η Κιθαρωδία.

Μια κουταλιά μαγείας, λίγη χρυσόσκονη, μια δόση φαντασίας και μια σειρά από νότες.
Στη καρδιά του Πειραιά μπορείς να ζήσεις και εσύ το παραμύθι. Μπορεί να μην έχει δράκο ή μολυβένιο στρατιώτη αλλά έχει την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα που έχεις συναντήσει ποτέ και τον 
Πειραιώτη Κιθαρωδό, συνθέτη και εκτελεστή από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟ να παίζει την μουσική του. Συνεργάζεται με τους AnimaCorda, που απαρτίζονται από τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΡΟΥΖΟ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ, δύο κλασσικούς κιθαρίστες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με τον πλούτο των μουσικών τους ιδεών και με την άρτια τεχνική τους και με την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, η οποία, εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο έχει μια πλούσια, καλοδουλεμένη φωνή, που της επιτρέπει να τραγουδάει με άνεση τραγούδια από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς πολιτισμούς. Αποτέλεσμα είναι μια παράσταση απρόσμενη, με μοναδικό και διαφορετικό σε κάθε συναυλία αρμονικό αποτέλεσμα.
Oι τρεις κιθαρωδοί και η Μαριάννα Πολυχρονίδη ανεβαίνουν στην ''wonderland ''του SMALL CAFE τις Τετάρτες του Ιανουαρίου 16 & 23 με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά και επιχειρούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αλλά και με τους θεατές. 
Με τις κιθάρες τους, ακουστική και κλασική, παρουσιάζουν και αυτοσχεδιάζουν πάνω σε κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε γνωστές συνθέσεις του Αντώνη Μιτζέλου, αλλά και σε επιλογές από το ελληνικό και διεθνές rock & jazz ρεπερτόριο, από τον Μίκη Θεοδωράκη εως τον Al di Meola και από τον Μάνο Χατζιδάκι εως τον Eric Clapton, σε ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί τα πιο σύνθετα και πλούσια μελωδικά τοπία, συναισθήματα, ιστορίες. 
Η Κιθαρωδία τους, σύγχρονη και διαχρονική, γίνεται μέσω διάδοσης της ''ψιλής κιθάρισις'', της λυρικότητας, της Ελληνικότητας και πάνω από όλα της πίστης ότι η μουσική είναι τελικά η μόνη αλήθεια!
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 

http://www.kitharodia.com/

https://www.facebook.com/Kitharodia

Booking agent / kitharodia music project - email kitharodia@gmail.com

Kitharodia Mitzelos - YouTube channel

Small Cafe-bruncherie
AΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 10 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
Τηλ.κρατησεων 210-4297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου