ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

FIREWIND: Στην κορυφή των ελληνικών charts & ανακοίνωση επετειακών συναυλιών




Με αφορμή την κατάκτηση της κορυφής των ελληνικών charts που πέτυχε το “Few Against Many”album των Firewind, και την για δεύτερη εβδομάδα παραμονή του σε αυτήν, ο Gus G έστειλε το εξής μήνυμα στο κοινό, ανακοινώνοντας, παράλληλα, και ένα σημαντικό συναυλιακό νέο σχετικά με τους Firewind:
«Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τους Firewind, μιας και είναι το πρώτο μας album που φτάνει στο νο.1, και μια ιστορική στιγμή για την ελληνική metal σκηνή, μιας και είμαστε η πρώτη metal μπάντα από την χώρα μας που καταφέρνουμε κάτι τέτοιο. Οι λεγεώνες των οπαδών μας στην χώρα μας μεγαλώνουν συνέχεια, και μαζί αποδεικνύουμε ότι η heavy metal μουσική είναι δυνατή, παρά το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια την αγνοούν τα mainstream media! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε και που εκτοξεύσατε το “Few Against Many” στην κορυφή!
Επιπλέον, το 2012 είναι η 10η χρονιά των Firewind στην δισκογραφία. Για να το γιορτάσουμε, θα λήξουμε τις φετινές μας περιοδείες με μερικά πολύ special επετειακά shows σε μικρά σχετικά venues, και πιο συγκεκριμένα με δύο shows στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη. Σκοπεύουμε να παίξουμε διαφορετικά set-lists κάθε βράδυ και να παίξουμε αρκετά τραγούδια μας που δεν έχουμε παίξει ποτέ ζωντανά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου