ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μίλτος Πασχαλίδης Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012!

Μίλτος Πασχαλίδης
καλοκαίρι 2012

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με ήχο μάλλον ηλεκτρικό και διάθεση ασφαλώς απρόβλεπτη, ο τραγουδοποιός με την παρέα του ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδέια του και μας καλεί σε αξέχαστες βραδιές με τα τραγούδια του αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.

Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στην τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο. Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κύρια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από τον Τζίμη Πανούση, στον Ερωτόκριτο και από τον Θάνο Μικρούτσικο, στον Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως «Λίμνη», «Φωτιά Μου» και το «Στα Είπα Όλα» μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν τρεις μήνες στο «Ξένοι Σ’ Ένα Τόπο Που Αλλάζει». Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα, ενίοτε και χιούμορ.

Τον Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν οι Φρόσω Στυλιανού στο τραγούδι, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Δημήτρης Σινιγιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Γιώργος Χατζής





Πρόγραμμα συναυλιών


12/7 Θεσσαλονίκη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ
13/7 Καβάλα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ
14/7 Κατερίνη Almyra Beach (με Μαχαιρίτσα, Μπουλα & Σταρόβα)
19/7 Ιεράπετρα Δ. Σ. Κυβδεια(με Μαχαιρίτσα, Μπουλα & Σταρόβα)
20/7 Ηράκλειο Αγ. Παρασκιές (με Μαχαιρίτσα, Μπουλα & Σταρόβα)
27/7 Χανιά Θέατρο Αν. Ταφρου (με Μικρούτσικο & Θηβαίο)
28/7 Χαλκίδα Κάστρο (με Μαχαιρίτσα, Μπουλα & Σταρόβα)
31/7 Καλαμάτα Κάστρο (Με Μαχαιρίτσα & Σταρόβα)


05/8 Κύθνος
11/8 Πήλιο Μηλιές
12/8 Κυριάκι
23/8 Αθήνα Άλσος Βεΐκου
28/8 Λάρισα Κηποθέατρο (με Μαχαιρίτσα, Μπουλα & Σταρόβα)
29/8 Υπάτη Λαμίας Χώρα (με Μαχαιρίτσα, Μπουλα & Σταρόβα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου