ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - «Ένας Τρελλός» στην σκηνή του «Metropolis Cafe»

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
στην μουσικοθεατροπαρανοϊκή του παράσταση
«Ένας Τρελλός»
στην σκηνή του «Metropolis Cafe»
Την Tρίτη 31 Ιουλίου στις 21:30, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping band θα παρουσιάσουν, στην σκηνή του «Metropolis Cafe», την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση «Ένας Τρελλός».
Και φέτος το καλοκαίρι ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” φορτώνουν στο μαγικό βανάκι τους, μουσικούς και μουσικές, καλή διάθεση, κιθάρες και τραγούδια αγαπημένα, τα αντίγραφα των μνημονίων, βιολιά, μαντολίνα, τρομπόνια, πολλές εκπλήξεις και επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια με την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράστασης «Ένας Τρελλός», η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.
Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας τρελλός». Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά! ! !


«Metropolis Cafe»
Λεωφόρος Αιγαίου 92
Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας:2271041190
έναρξη: 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου