ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ACID DEATH: Release party για το επερχόμενο album τους


Από τους Acid Death μας ήρθε το Δελτίο Τύπου που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:
Αγαπητοί φίλοι!
Ήταν Μάιος του 2000... Κάπου εκεί αφήσαμε την επίσημη δισκογραφία με το τελευταίο -τότε- full length album"Random's Manifest". Κάπου παρακάτω η διάλυση, η ξεχωριστή πορεία του καθενός, οι αναμνήσεις, οι σφήνες από φίλους και μη, "γιατί ρε παιδιά τέλος?...κρίμα!"... Όταν το Γενάρη του 2011 αποφασίσαμε να επανέλθουμε δεν ξέραμε τι θα συναντούσαμε... Βασικό μας όπλο, η αγάπη για αυτό που κάνουμε. Δουλέψαμε, κοπιάσαμε, αγχωθήκαμε και με περισσή διάθεση σας παραθέτουμε το νέο μας πόνημα. Δώδεκα χρόνια μετά... Ποιος να το έλεγε!

"EIDOLON" ο τίτλος του νέου full-length album, NOISEHEAD records το Αυστριακό label που μας έδωσε στέγη,1η Ιουνίου η επίσημη κυκλοφορία και Παρασκευή, 1η Ιουνίου η μέρα που σας καλούμε όλους να μοιραστείτε με εμάς το πρώτο επίσημο άκουσμα του album. Στο γνωστό LEGACY ROCK AREA (Σαρρή 50, Ψυρρή) με κλήρωση και t-shirts της μπάντας. 


Η παρουσία όλων σας θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας!!!
Μετά τιμής
ACID DEATH
Σάββας Μπετείνης
Δημοσθένης Κωστόπουλος
Κώστας Αλεξάκης
Κωστας GusK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου