ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΙΑ live at NYLON BAR

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ NYLON BAR - opening act ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ NYLON BAR ΣΤΟ ΓΚAΖΙ (ΔΑΜΟΚΛΕΟΥΣ 10 - ΓΚΑΖΙ - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 6937279009 ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ROCK AΠO TA 60'S ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤEI ΚΑΙ TO ΡΟΚ GROUP ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21:30 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
NYLON BAR ΔΑΜΟΚΛΕΟΥΣ 10 - ΓΚΑΖΙ - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 6937279009...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του '90 από συμμαθητές με κοινή αγάπη για την μουσική.Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία ΔΙΟΝΥΣΟΣ επηρεασμένοι κατά κύριο λόγο από τις πρώτες σκέψεις του Morrison πριν καταλήξει στο The Doors, γύρω από το Dionysos. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Ο δεύτερος αυτός δίσκος αλλά και οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους κυρίως στην επαρχεία, δίνουν την ευκαιρία στους ΔΙΟΝΥΣΟΣ να απαγκιστρωθούν από τον βραχνά της εταιρίας τους, να αποδείξουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και να υπογράψουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records. Ξεκινάνε αμέσως τις ηχογραφήσεις και τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη»

Εξοργισμένοι από την ετσιθελική βιομηχανική παραγωγή τραγουδιών,μένοντας ακόμη σε ρομαντικά μυστικιστικές φόρμες, φέρουν πλήρως την ευθύνη για κάθε δημιουργία τους και κυρίως για το κάθε πότε θα κυκλοφορεί αυτή.


Αυτή τη στιγμή και ενώ οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ βρίσκονται σε περιοδεία αισθάνονται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο ο οποίος και θα έχει τον τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους ΔΙΟΝΥΣΟΣ σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock 'n' roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν.

OΔΥΣΣΕΙΑ
Οι ''ΟΔΥΣΣΕΙΑ'' (πρώην Scalp) δημιουργήθηκαν στην Αθήνα, το 2002. Τα ιδρυτικά μέλη είναι ο Θοδωρής Δημόπουλος, Πάνος Χαλεπλής, Γιώργος Ξύκης, στην πορεία προστέθηκε και ο Γιώργος Δημόπουλος. Οι ΟΔΥΣΣΕΙΑ δημιουργήθηκαν μέσα απο την κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Το πρόγραμμα στα live τους αποτελείται απο δικά τους τραγούδια και διασκευές Ελληνόφωνου και ξένου Ρόκ.
Έχουνε στο ενεργητικό τους πολλά live σε μουσικές σκηνές καθώς και σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ. Ενδεικτικά κάποιοι χώροι που έχουνε εμφανιστεί είναι: Jasmin, Όνομα του ρόδου, wizard, Glam bar (rainbow), Graffiti, Woodstock, Boca, Take One, Φτερά του Έρωτα κ.α
Δικά τους κομμάτια προς δισκογράφηση: Scalp, Ατέλειωτος Δρόμος, Δρόμος όλος Μοναξιά, Με Μια Σύριγγα, Μηχανή, Περιθώριο, Πρέπει Ν' αντισταθείς, Την Ώρα Που Πεθαίνω, Ύψιστη Ασφάλεια, Σταύρωσις (Ορχήστικό), Ανατολή (Ορχηστρικό).
Τους ΟΔΥΣΣΕΙΑ αποτελούν οι: Θόδωρος Δημόπουλος: Τύμπανα, Φωνή Γιώργος Ξύκης: Κιθάρα, Φωνή Πάνος Χαλεπλής: Μπάσο, Φωνή Γιώργος Δημόπουλος: Κιθάρα, Φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου