ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor - Jamoan) LIVE @ VINILION

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 21.00
La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor - Jamoan)

LIVE! Και παρουσίαση του νέου δίσκου "Τελευταίες Λεύτερες Μέρες"
Oι La Bruja Muerta θα βρίσκονται στο vinilion για να μας παρουσιάσουν τα τραγούδια της τριλογίας του project της νεκρής μάγισας από τους δίσκους "Τα λόγια που κύκλωσαν το σκοτάδι", "Χειμώνας" και "Τελευταίες λεύτερες μέρες", που μόλις κυκλοφόρησε.

Τελευταίες λεύτερες μέρες
Πρόκειται για το τρίτο album που ολοκληρώνει την τριλογία των La Bruja Muerta. To project ξεκίνησε πριν ένα χρόνο ακριβώς, πέρσι τον Φεβρουάριο με «Τα λόγια που κυκλώσαν το σκοτάδι» (2CD), συνεχίστηκε με τον «Χειμώνα» (CD+book) και κλείνει μόλις αυτές τις μέρες με αυτό το album «Τελευταίες λεύτερες μέρες». Οι La Bruja Muerta είναι οι B.D.Foxmoor και Jamoan. To album «Τελευταίες Λεύτερες Μέρες» κυκλοφορεί από το label Imantas. Τα τραγούδια έρχονται να γεμίσουν τα κενά και να ισορροπήσουν το σύνολο των τραγουδιών όλου του project. Φωνές από το παρελθόν έντεχνα σαμπλαρισμένες δίνουν το στίγμα του album. O Charlie Chaplin απʼ τον «Δικτάτορα», ο Δημήτρης Χορν, ο Βάρναλης αναμετριούνται με τις κιθάρες του Jamoan και τους στίχους του B.D.Foxmoor. H ερμηνεία του frontman των Active Member για μια ακόμα φορά υπερβατική, ανήσυχη. Η θεματολογία των τραγουδιών έντονα επηρεασμένη από το κλίμα των ημερών συγκλονίζει με την απλότητα και την αμεσότητά της. Σίγουρα θα σημαδεύει την ψυχή μας για καιρό.

Εισοδος 8 ευρω
Εκτορος 92 & Μενελαου Ιλιον τηλ.210 2692640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου