ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ LIVE @ BAT CITY 10/2‏

10 Φεβρουαρίου 1954: Στο Nashville του Tennessee, ο βασιλιάς Elvis κηρύσσει την επανάσταση του rockabilly ενάντια στις σεμνότυφες ορδές της μουσικής διανόησης, γράφοντας μια σειρά ριζοσπαστικών demo..

10 Φεβρουαρίου 1972: Ο γήινος David Bowie και ο αρειανός Ziggy Stardus t ξεκινούν απ' το Λονδίνο να διαδώσουν στην ανθρωπότητα το ελπιδοφόρο μήνυμα του rock'n'roll, αλλά σύντομα εκτίθενται στις δηλητηριώδεις παρενέργειες του..

10 Φεβρουαρίου 1990: Η λαίλαπα του mainstream διαλύει ηγετικές μπάντες του ανεξάρτητου φουτουριστικού κινήματος στο Νέο Κόσμο, στη Γηραιά Αλβιώνα και στη Χώρα των Καγκουρώ, όπως οι Dream Syndicate, οι Flamin' Groovies, οι Triffids..

10 Φεβρουαρίου 2012: το "Διαφυγόν Κέρδος" αναμετράται με το αρχέγονο κακό της pop βιομηχανίας στη μονομαχία του Bat City. Θα καταφέρουν να νικήσουν ή οι αρχαίες προφητείες του Keith Richards θα γίνουν πραγματικότητα;

ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΥΠΟΛΗ!!

ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ LIVE @ BAT CITY
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11
Έναρξη στις 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου