ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Οι GANZI GUN και οι APPLE OF EDEN την κυριακή 4 δεκέμβρη live στο rainbow bar!! Ακολουθεί DJ set από τον SAKI FRAGO!!Το live αρχίζει στις 9:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη!
GANZI GUN:
Andreas Karaoulis-vocals
Dionussis Bourazanis-guitar & vocals
Manolis Mathioudakis-bass
Geo Papadimitriou-guitar
Giannis Kourkou-drums


APPLE OF EDEN:
Elianna-vocals
Manos-guitar & vocals
Panagiwtis-guitar
Antreas-keybords
Sofia-bass
Kimwnas-drums
ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40
...............

FULL TATTOO LIVE @ BOURBON
ΤΟ PARTY ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!
ΛΕΜΕ "ΑΝΤΙΟ" ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟ, ROCK, LIVE ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ FULL TATTOO!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!!
BOURBON BAR
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67
ΑΘΗΝΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ
................

οι ΑΝΕΥ ΠΟΡΩΝ στις ''Μουσικές Τομές''
Η εκπομπη ''Μουσικες Τομες '' με την Πενυ Σπανου εχει την χαρα να εχει μαζι της την Τεταρτη 30/11 ενα νεο αλλα πολλα υποσχομενο συγκροτημα , τους ''ΑΝΕΥ ΠΟΡΩΝ'' που τωρα τελευταια εξατιας τους Ακουμε συνεχως Σειρηνες !!!! Συντονιστειτε στο POLYTEXNEIOFM ( www.polytexneiofm.gr) στο ελευθερο ραδιοφωνο των φοιτητων του Πολυτεχνειου !!!! Μην το χασετε!!!!
ΑΝΕΥ ΠΟΡΩΝομαιιιιιιιιιιιιι....!!!!!

Λιγα Λογια για τους Ανευ Πορων :

Οι Άνευ Πόρων ξεκίνησαν (Αρχικό όνομα : Άνευ Όρων) σαν ιδέα στις αρχές Ιανουαρίου του 2010, ενώ ο Νίκος Θεοχαράκης και ο Νίκος Ζαμπέτης έψαχναν νέα μέλη, μετά την διάλυση των Meatballs.
Στην θέση του ντράμμερ ήρθε ένας παλιός φίλος- συμμαθητής και "συνάδελφος" σε προηγούμενη μπάντα ( Modarks ) ο Χρήστος Μούχλιας, ο οποίος μπήκε για τα καλά.
Στην πορεία, το σχήμα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Θ...άνου Σφενδουράκη στο μπάσο και με την Μαριλού Ιστορίου στα φωνητικά.
Στα τέλη του Φεβρουαρίου, η μπάντα βρέθηκε πρώτη φορά ενώπιον κόσμου, μαζί με τους Only Sundays και με καλεσμένο τον Μιχάλη Σαντοριναίο στα πλήκτρα, η συναυλία ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία..
Τον Μάιο ο Μιχάλης Σαντοριναίος εντάχθηκε σαν κανονικό μέλος της μπάντας και μετά από λίγες μέρες το ίδιο και ο Νίκος Χατζηστεφάνου.
Αρχές Ιουνίου ο σχηματισμός του συγκροτήματος άλλαξε λίγο καθώς μετά απο συζητήσεις μέσα στο συγκρότημα αποφασίστηκε να χωριστούν οι δρόμοι του Νίκου Ζαμπέτη και της υπόλοιπης μπάντας.
Ο Ιούλης του 2011, βρίσκει την μπάντα στον «δρόμο», δίνοντας 7 συναυλίες μέσα στον μήνα, και κερδίζοντας το Summerway Festival που πραγματοποιήθηκε στο Ghost House!
Έχοντας πλέον έτοιμο το πρώτο τους demo, με το κομμάτι «Ακούω Σειρήνες», από Σεπτέμβρη ετοιμάζουν πολλά και διάφορα live και αρκετές εκπλήξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου