ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Puta Volcano PARTY LIVE

Συναυλία, παρουσίαση δίσκου, DJ sets, προβολές & after party!

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, το πρωτοποριακό μουσικό project, Band Complete, θα παρουσιάσει το συγκρότημα Puta Volcano ζωντανά στην σκηνή του Six D.Ο.G.S..
Οι φίλοι της μουσικής και ειδικότερα αυτοί του σκληρού ήχου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τελικό στάδιο του Band Complete, με τη ζωντανή εμφάνιση των ταλαντούχων Puta Volcano. Μάλιστα στα πλαίσια της βραδιάς θα διανεμηθεί δωρεάν και το πρώτο συλλεκτικό CD του Band Complete, το οποίο θα περιλαμβάνει και το EP των Puta Volcano με τίτλο “Represent Victory Below Eye” σε παραγωγή του Chris Tsangarides (Judas Priest, Thin Lizzy, Depeche Mode, Concrete Blonde κ.ά).

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Six D.O.G.S (Οδός Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Έναρξη 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Η μπάντα

Οι Puta Volcano είναι ένα νέο τετραμελές συγκρότημα από την Αθήνα με αγγλόφωνο στίχο και γυναικεία φωνητικά, που κινείται στα μουσικά μονοπάτια του stoner και desert rock. Με σαφείς επιρροές από το ψυχεδελικό ροκ και συγκροτήματα όπως οι Queens of the Stone Age, Faith No More, Black Sabbath και Tool. Αποτελούνται από τους Άννα Παπαθανασίου/Luna Stoner (φωνητικά), Αλέξανδρο Παπαθανασίου (κιθάρα), Αλέξανδρος Μοίρος (μπάσο), Στέφανος Στεφανίδης (τύμπανα).

Το project
Το Band Complete είναι ένα καινοτόμο project της σχολής SAE Athens με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο.
Σκοπός του project είναι οι σπουδαστές των τμημάτων ηχοληψίας και μουσικής βιομηχανίας της SAE Athens, υπό την καθοδήγηση αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου να ηγηθούν από το μηδέν, της παραγωγής (ηχογράφηση, μείξη, mastering, artwork, video clip, φωτογράφηση), της προώθησης, της στρατηγικής επικοινωνίας και της διεξαγωγής ενός event-concert με στόχο την παρουσίαση ενός νέου καλλιτέχνη ή μπάντας και του άλμπουμ αυτού.
Το Band Complete φέτος συνεργάστηκε με διακεκριμένους επαγγελματίες (μουσικούς παραγωγούς, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, διοργανωτές συναυλιών, promoters), ανάμεσα στους οποίους ο διεθνούς φήμης παραγωγός και υποψήφιος για Grammy Chris Tsangarides.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου