ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα αστέρια γέμισαν rock n’ roll και mambo την πίστα του DWTS2

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και στο DANCING WITH THE STARS,
 φέρνοντας γρήγορους ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις. Κρατώντας πάντα όμως, και το ενδιαφέρον του κοινού πολύ ψηλά, όπως ακριβώς αποτυπώνουν για ακόμη μία εβδομάδα και τα μερίδια τηλεθέασης του DANCING WITH THE STARS.
 Και αυτή την Κυριακή λοιπόν, το DANCING WITH THE STARS ήταν η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, παραμένοντας όπως κάθε εβδομάδα, στην πρώτη θέση με μερίδιο τηλεθέασης 41,5% στο δυναμικό κοινό 15-44. 
Σε όλη την διάρκεια της προβολής του σημείωσε υπερδιπλάσιο ποσοστό από το δεύτερο σε τηλεθέαση πρόγραμμα στην ζώνη του, με 18,5%. Ειδικά στα νεανικά κοινά τα ποσοστά του ήταν και αυτό το κυριακάτικο βράδυ εξαιρετικά μεγαλύτερα του ανταγωνισμού. 
Περισσότερες από τις μισές γυναίκες παρακολούθησαν το DANCING WITH THE STARS σε όλη του την διάρκεια.
 Οι νεαρές γυναίκες 15-24 σε ποσοστό 55,4%, και αυτές των 25-44 σε ποσοστό 50,9%, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και στους άνδρες των αντίστοιχων ηλικιών, τα ποσοστά ήταν αρκετά μεγαλύτερα από
τα προγράμματα που ακολουθούσαν στην λίστα, παρότι ήταν μια ημέρα γεμάτη αθλητικό ενδιαφέρον....


Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι γρήγοροι χοροί των αστεριών αυτή την Κυριακή όμως, κυριάρχησαν και αυτή την εβδομάδα. Παρ’ ότι από την λαμπερή βραδιά απουσίαζε ο Γιώργος Γερολυμάτος για επαγγελματικούς λόγους – θα βρίσκεται όμως κανονικά και πάλι μαζί μας από την επόμενη εβδομάδα – τα αστέρια και οι επαγγελματίες χορευτές παρτενέρ τους, απέδειξαν πως κάθε εβδομάδα, το επίπεδο είναι υψηλότερο.

Η guest εμφάνιση του Σπύρου Σούλη με την Άννα Πολύζου (ντάμα του Νάσου Γαλακτερού) στο εκρηκτικό Great Balls of Fire, και τα καταπληκτικά τους περασμάτα κάτω και πάνω από το πιάνο που υπήρχε στο κέντρο της πίστας, άφησαν άφωνους κριτές, κοινό και διαγωνιζόμενους. Οι διαγωνιζόμενοι μάλιστα οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν και την ανακούφιση τους που δεν είχαν ως αντίπαλο τους έναν τόσο ικανό παίκτη. Βέβαια η πρόσκληση του οικοδεσπότη του «Με το Δεξί» από τον Γιάννη Λάτσιο να συμμετάσχει στο DANCING WITH THE STARS της επόμενης σεζόν, πρέπει μάλλον να εξασφάλισε το πρώτο αστέρι του DWTS3.
Η βραδιά ξεκίνησε με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Ηλία που χόρεψαν ένα πολύ γρήγορο rock n roll στο πασίγνωστο 24.000 baci, και πήραν 34 βαθμούς, ίσως γιατί λίγο πριν το φινάλε η Αγγελική έχασε κάπως το βήμα της.

Στην συνέχεια ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία κατέπληξαν με το εκρηκτικό τους Hey mambo, παίρνοντας τα πρώτα δύο δεκάρια, και συνολικά 38 βαθμούς.

Ίδια βαθμολογία και για το καταπληκτικό Rock n’ roll της Ελεωνόρας Μελέτη και του Ηλία στα Μαύρα Εσώρουχα του Νίκου Καρβέλα.

Η Ναταλία Δραγούμη κι ο Γιούρι πήραν 4 εννιάρια, και συνολικά 36 βαθμούς για την εξαντλητική όσο και χιουμοριστική rock n’ roll χορογραφία τους στο Grease Lightning.

O Αργύρης Αγγέλου κι η Έμιλυ ισοβάθμησαν στους 36 βαθμούς για την χορογραφία τους στο Μambo No 5.

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Βαγγέλης με το μπλε μαλλί, ήταν εξαιρετικοί Blues Brothers στο Shake your tailfeather και πήραν ένα δεκάρι και συνολικά 37 βαθμούς, αλλά δυστυχώς αποχώρησαν στο τέλος της βραδιάς κι αποχαιρέτησαν το DANCING WITH THE STARS.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Κλώντια-Άννα είχαν mambo χορογραφία στο Hips Dont lie της Shakira, και τα πήγαν πολύ καλά, μέχρι το τέλος που έχασαν κάποια βήματα, αλλά οι κριτές τους έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία τους μέχρι σήμερα στο παιχνίδι, με 32 βαθμούς.

Η τελευταία εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ και του Θάνου στο Τρελοκόριτσο μοιράστηκε την πρωτιά στην βαθμολογία με 38 βαθμούς και εξαιρετικά σχόλια.

Όπως κάθε εβδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια, η κριτική επιτροπή, και τα αστέρια ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου, στις 21:00, φυσικά στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου