ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

BLACK SABBATH: τα 4 ιδρυτικά μέλη ΜΑΖΙ! (UPDATE) 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, η καμπάνα χτύπησε...
Υπήρχε καιρό τώρα ο καπνός, τώρα επισήμως υπάρχει και η φωτιά!

11/11 του 2011, οι γεννήτορες του Heavy Metal κτήνους, το original line up των Black Sabbath (Tony Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler και Bill Ward), ανακοίνωσαν τόσο την επανένωση τους, όσο και το ότι αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα καινούριο studio album μέσα στο 2012. Αυτό το studio album με το συγκεκριμένο line up των Black Sabbath, θα είναι το πρώτο μετά από 3 δεκαετίες και βάλε... (το "Never Say Die" κυκλοφόρησε το 1978) και θα έχει στη καρέκλα του παραγωγού τον Rick Rubin.

Το συγκρότημα ελπίζει να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του album τον Γενάρη του 2012.

Για το συγκρότημα θα ακολουθήσει το 2012 μια παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα περιλαμβάνει το βρετανικό Download festival (10 Ιουνίου 2012) ενώ για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες ημερομηνίες και στάσεις απ’ όπου θα περάσει αυτή η παγκόσμια περιοδεία.

Η επίσημη ανακοίνωση του reunion, επιβεβαιώθηκε σε μια προγραμματισμένη εκδήλωση που έγινε στο Whisky A Go Go, στο L.A. στην California, στο ίδιο venue όπου η μπάντα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη συγκεκριμένη πόλη στις 11 Νοεμβρίου του 1970 (41 χρόνια πριν) .

Και τα 4 ιδρυτικά μέλη των Black Sabbath, παραβρέθηκαν στο event για την ανακοίνωση του reunion. Παρουσιαστής του event ήταν ο Henry Rollins.

Η μπάντα επαίνεσε την επιμονή του Rubin, η οποία τους βοήθησε να ξαναμπούν στο studio. Μάλιστα ο Μέγας Riff Master Tony Iommi αστειεύτηκε λέγοντας ότι «ο Rubin μας τηλεφωνούσε κάθε 5 λεπτά», με τον Ozzy Osbourne να συμπληρώνει: «Ήταν η προφανής επιλογή. Γνωρίζω τον Rick εδώ και πολλά χρόνια»

Ο Ozzy Osbourne είπε για το reunion: «Ήταν η ώρα του να πραγματοποιηθεί» με τον Iommi να προσθέτει: «Ήταν ή τώρα ή ποτέ. Τα πηγαίνουμε θαυμάσια μεταξύ μας. Τα πάντα είναι πολύ καλά».

Ο Ozzy Osbourne πήγε την κουβέντα και λίγο παρακάτω, αποκαλύπτοντας ότι έχουν γράψει «εφτά ή οχτώ» καινούρια τραγούδια για το καινούριο album, το οποίο σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Ο βομβαρδιστής μπασίστας Geezer Butler από την μεριά του δήλωσε σχετικά με τις καινούριες συνθέσεις: «Είναι στο ύφος και στον ήχο των παλιών Sabbath. Τα πράγματα που παίζει ο Tony, είναι απολύτως εξαιρετικά».

Ο Iommi είπε: «Είναι σαν να κάνεις κάτι που ξέρεις τόσο καλά όσο και την παλάμη του χεριού σου. Είναι φανταστικό».

Ο Rubin που ήταν παρών στο event, δήλωσε: «Εργαζόμαστε στην ανάπτυξη του υλικού και βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου, σχετικά με την διαδικασία της σύνθεσης. Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που έρχεται ως αποτέλεσμα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου