ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ANTHRAX: Αγωγή κατά του συγκροτήματος από τον Dan Nelson

Ο για σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον πρώην τραγουδιστής των Anthrax, Dan Nelson, κατέθεσε αγωγή εναντίον του συγκροτήματος ζητώντας 2,65 εκατομμύρια δολάρια από τους πρώην συνεργάτες του, ισχυριζόμενος ότι "η μπάντα διαδίδει ψευδώς ότι παραιτήθηκε" μετά από ασθένειά του, προκαλώντας την ακύρωση μιας περιοδείας.


Στην αγωγή αναφέρεται επίσης ότι ο Charlie Benante σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλεσε τον Dan Nelson "bully" (τραμπούκος, σε ελεύθερη μετάφραση). Ο Nelson συνεχίζει λέγοντας ότι η συνεχιζόμενη δυσφήμισή του από το συγκρότημα του προκάλεσε διαφυγόντα κέρδη και κατέστρεψε την υστεροφημία του, ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί τους πρώην συνεργάτες του ότι δεν του αποδίδουν δικαιώματα για τη δουλειά του στο τελευταίο album "Worship Music".


Οι Anthrax από την πλευρά τους τονίζουν ότι ο τραγουδιστής αποχώρησε ξαφνικά από το συγκρότημα μετά από κάποια ασθένεια (όπως είχε δηλώσει ο ίδιος). Ο Scott Ian, σε παλιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει: "Παράτησε τη μπάντα. Επιμένω στην παλιά μου δήλωση το καλοκαίρι του 2009. Παραιτήθηκε. Έστειλε email στο management και στο συγκρότημα και παραιτήθηκε". Σε ερώτηση αν ο Dan Nelson ήταν άρρωστος ο Ian απαντά: "Σωματικά άρρωστος; Δεν έχω ιδέα. Τα λόγια του ήταν 'παραιτούμαι, δεν θέλω να συνεχίσω, μην έρθετε στο σπίτι μου και μην προσπαθήσετε να με πείσετε'".
metalhammer.gr

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στις  διαφημίσεις  της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου