ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Rocksound Nights @ An Club 2011 (Official Event)

Η Rocksound Agency σε συνεργασία με το ιστορικό μαγαζί της Αθήνας , An Club
παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Rocksound Nights.

Τα Rocksound Nights είναι μια προσπάθεια ανάδειξης της νεανικής αγγλόφωνης και όχι μόνο ελληνικής σκηνής , στα πλαίσια της γενικής δραστηριότητας της εταιρείας μας.

Εμείς και όλα τα συγκροτήματα σας περιμένουμε στο ιστορικό An Club , όλες αυτές τις βραδιές , ώστε να γιορτάζουμε και να διασκεδάζουμε , σε πείσμα των καιρών.

ΤΕΛΟΣ , η Rocksound Agency θα πραγματοποιεί κλήρωση την προηγούμενη ημέρα απο κάθε συναυλία , μοιράζοντας 3 μονές προσκλήσεις για κάθε συναυλία.
Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι ακολουθούν τις 2 ομάδες της εταιρείας μας στο Facebook και να κανουν επισήμανση τον εαυτό τους (tag) στην φωτογραφία-αφίσα της συναυλίας για την οποία ενδιαφέρονται.

Rocksound Productions : http://www.facebook.com/pages/Rocksound-Productions/134679963273727


Rocksound Agency : http://www.facebook.com/group.php?gid=275778967143

Album ''Κερδίστε Προσκλήσεις'':http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150203110638262.315443.689098261&saved


Επερχόμενες Προγραμματισμένες συναυλίες :




Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Line Up:
L.I.E
No Limits
Barakiti Ska Band
Intensify
Escape Velocity


Είσοδος : 8 ευρώ
Έναρξη:19.30
Λήξη:23.50
Αφίσα: http://tinypic.com/view.php?pic=2mctxl4&s=7

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Line Up:
From Zer0 To Hero
She's Got a Gun
Odysseus Never Came Back
Animus Faith
Stone Spirit


Είσοδος : 8 ευρώ
Έναρξη: 19.30
Λήξη:23.50
Αφίσα: http://tinypic.com/view.php?pic=9bj3ok&s=7


Διοργάνωση/Παραγωγή : Rocksound Agency
Τοποθεσία : An Club , Σολωμού 13-15 , Εξάρχεια , Αθήνα


Γενικές Πληροφορίες :

Tα Rocksound Nights αποτελούνται από βραδιές γεμάτες μουσική και διασκέδαση στον ιστορικό αυτό χώρο των Εξαρχείων και θα πραγματοποιούνται περίπου 4 φορές το μήνα , κάποια ημέρα της εβδομάδας.

Σε κάθε βραδιά συμμετέχουν πέντε ή και παραπάνω συγκροτήματα νεανικής ηλικίας και η συναυλία θα ξεκινάει σχετικά νωρίς το βράδυ έτσι ώστε να τελειώνει πριν τα μεσάνυχτα , με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των μαθητών και φοιτητών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μεταφοράς.


Στόχος και σχέδιο αυτής της προσπάθειας είναι μέσα στην σεζόν 2011-2012 να συμμετάσχουν στις βραδιές αυτές όσα περισσότερα νεανικά σχήματα και καλλιτέχνες είναι δυνατόν , και στο τέλος της σχολικής χρονιάς να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη διήμερη η τριήμερη συναυλία με τα καλύτερα νεανικά συγκροτήματα της πόλης.

Τέλος , το κόστος της κάθε συναυλίας δεν θα ξεπερνά ΠΟΤΕ τα 10 ευρώ (συνήθως θα είναι 8 ευρώ) έτσι ώστε οι βραδιές να διατηρήσουν τον νεανικό τους χαρακτήρα και να είναι προσιτές προς το κοινό.

Αυτό είναι το γενικό facebook event των Rocksound Nights και για κάθε συναυλία θα αναρτούνται σε αυτό όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (συγκροτήματα , αφίσα , ώρα έναρξης – λήξης , τιμή εισόδου) για κάθε βραδιά

Καλή σεζόν σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου