ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΥΛΟΣ CLUB 7-15/10/2011‏

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21:00 ΕΙΣΟΔΟΣ:15ΕΥΡΩ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 12ΕΥΡΩ
Δύο γενιές τραγουδοποιών δίνουν ραντεβού στη σκηνή του club του ΜΥΛΟΥ και υποδέχονται το Φθινόπωρο με τον πιο μελωδικό τρόπο.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Νότης Μαυρουδής συναντιούνται και συνθέτουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τους και ανακαλύπτουν νέους μουσικούς δρόμους για τα αγαπημένα μας τραγούδια.
Με 20 χρόνια στη δισκογραφία, αναγνωρισμένος ως εξέχων εκπρόσωπος της «γενιάς των τραγουδοποιών» και με ζωντανές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν για την ατμόσφαιρα και το παλμό τους, ο Μίλτος Πασχαλίδης υποδέχεται στη σκηνή έναν από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες και ταυτόχρονα σπουδαίο βιρτουόζο της κλασσικής κιθάρας, το Νότη Μαυρουδή.
Μαζί εξερευνούν το νήμα που ενώνει το Νέο Κύμα με το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι. Και η Φωτιά Μου συναντά το Ίσως Φταίνε τα Φεγγάρια και το Πρωινό Τσιγάρο το Στα Είπα Όλα.
Δίπλα τους τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Γιώργος Τοσικιάν στην κιθάρα, η Μιρέλα Πάχου σε πιάνο, ακορντεόν και φωνητικά και ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.

ACTIVE MEMBER
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15Ε - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12Ε click for e-ticket: 10ΕΥΡΩ
Οι Active Member στην πρώτη φθινοπωρινή συναυλία τους μετά από αυτό το παράξενο καλοκαίρι ανασυντάσσονται το Σάββατο 8 Οκτώβρη στο club του Μύλου της Θεσσαλονίκης. Σε μέρη γνώριμα για ν' ανάψουν μια ακόμα φωτιά “στων βουβών την εσχατιά”. Ο νέος τους δίσκος κυκλοφόρησε αρχές καλοκαιριού από το label Imantas με αυτό το τίτλο και ο B.D.Foxmoor μαζί με την Sadahzinia πραγματοποίησαν κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις. Έτσι και στον Μύλο θα παρουσιάσουν ένα τουλάχιστον τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια νέα και παλαιότερα, μιξαρισμένα μεταξύ τους ή ακόμα και ειπωμένα αλλιώς. Mαζί με τους Active Member θα εμφανιστούν στη σκηνή το γκρουπ Χνάρια, με νέο δίσκο, οι Brak, Onaxis, Dj Moya. Επίσης, ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα battle με τον Dj Moya. Ο ίδιος έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην δισκογραφία όσο και στις συναυλίες του γκρουπ τα τελευταία χρόνια... Ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά συνοδεύει το γκρουπ . Άλλωστε ήταν εκεί από την αρχή σχεδόν πριν δυο δεκαετίες όταν ξεκινούσαν όλα και με τον ήχο του έχει χαρακτηρίσει πολλά κομμάτια των Active Member.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον χειμώνα που θα έρθει μάλλον γρήγορα, όχι ξαφνικά, σαν θηλιά...



ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
PITA ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - ANNA ΛΙΝΑΡΔΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 & ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21:00 ΕΙΣΟΔΟΣ 15ΕΥΡΩ click for e-ticket: 12 Ε
«Μουσική πράξη για 6»
Συνάντηση κορυφής έξι σπουδαίων μουσικών σε μια μουσική πράξη …αξιώσεων. Ο Θάνος Μικρούτσικους και ο Χρήστος Θηβαίος συναντάνε δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες τη Ρίτα Αντωνοπούλου και την Άννα Λινάρδου, και με τη συνοδεία των πνευστών του Θύμιου Παπαδόπουλου και του πιάνου του Θοδωρή Οικονόμου, παρουσιάζουν το ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει.Πασίγνωστα τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου και του Χ. Θηβαίου, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες και αγαπημένα τραγούδια του πιο ξεχωριστού τραγουδοποιού παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις, με τη βοήθεια των δεξιοτεχνών Θύμιου Παπαδόπουλου και Θοδωρή Οικονόμου αλλά και την ερμηνευτική δεινότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου και της Άννας Λινάρδου.Μαζί παρουσιάζονται και τραγούδια που έχουν λείψει από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Θάνου Μικρούτσικου, τραγούδια από την «Μουσική Πράξη στον Μπρέχτ», το «Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου» αλλά και τραγούδια εκπλήξεις, άλλων δημιουργών.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραγούδια του «Σταυρού του Νότου», που κατέχουν κεντρική θέση σε αυτό το πρόγραμμα αλλά και τα χαρακτηριστικά τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου, που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου