ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

The Blux Live! 29/09 & 13-27/10/2011

THE BLUX...ένα νέο σχήμα παρουσιάζει ένα ηλεκτοακουστικό πρόγραμμα απο παλιά και νέα κομμάτια της ευρύτερης αγγλόφωνης μουσικής..στο τραγούδι ο Δημήτρης Τάσαινας και η Ιωσηφίνα Μπαλωμένου...στα κρουστά ο Ιάσωνας Τάτσης σε συνοδεία πάντα με τον Δημήτρη Τάσαινα στο μπάσο...στρώνουν ένα όμορφο χαλί για τον Άλκη Μπλουκίδη που συμπληρώνει με τις κιθάρες του .. ο ήχος άλλοτε σε παρασύρει σε αμερικάνικα blues...και άλλοτε στα ροκάδικα της Αγγλίας και την νέα μουσική σκηνή....

Κάνουμε τον πρώτο μας σταθμό λοιπόν....και σας περιμένουμε...

29/08 & 13-27/10/2011 @ Κόκκινη Σβούρα
..............

Liber Animus LIVE


Τρίτη, 4 Οκτώβριος · 8:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Μπακαλόγατος Καφενείο, Αχαρναί
τηλ για κρατήσεις 2102443998
Ηρώων Πολυτεχνείου 14 (δίπλα στο 1ο Δημοτικό σχολείο)
Αχαρναί, Μενίδι
...............

Take Three Party @ BOURBON

Αύριο 4/10/2011 στις 9:30 μ.μ.
Ο Τάσος Σκούρας, κιθαρίστας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Ξαναχτυπάει στο BOURBON αυτή τη φορά με το τρίο του με blues, rock και R&B ήχους
BOURBON. Glyfada
.................

Programmed to Rock @ Aδιέξοδο...κάθε Παρασκευή & Σάββατο


Η μπάντα που γνωρίσαμε πέρυσι στο Πορτραίτο
οι Programmed to Rock, κάθε ΠαρασκευοΣάββατο στο "Αδιέξοδο" (Πολυχώρος Αγορά).
Το στυλ της μπάντας παραμένει το ίδιο.
Ιδιαίτερες διασκευές ξένων και ελληνικών τραγουδιών με έντονη χιουμοριστική διάθεση, πολλά σφηνάκια
και κυρίως
δίνοντας το ελεύθερο σε όποιον επιθυμεί, ν' ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσει όποιο τραγούδι του κατέβει στο κεφάλι!

Θα περιμένει στην γωνία τον διαγωνιζόμενο ο αδέκαστος κριτής Γιάννης Παπανδρώνης, αξιολογώντας τις φωνητικές ικανότητες και την σκηνική του παρουσία!

Οι Programmed to Rock είναι:
ο Κώστας Μπασδάνης (φωνή, κιθάρα),
ο James Μπασδάνης (κιθάρα),
ο Γιάννης Παπανδρώνης (μπάσο)
και ο Σάμι Χάσμε (τύμπανα).
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Αδιέξοδο με είσοδο ελεύθερη
Έναρξη: 22.30

Απο την Παρασκευή 30/9 και κάθε Παρασκυεή και Σάββατο...
P2R...@ Αδιέξοδο...!!!
νεο Αδιέξοδο
Πολυχώρος Αγορά
Ioánnina, Greece

κείμενο απο το blog του Asino D'oro
http://asinodoro.blogspot.com/
................

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στον Ρυθμό Stage

Μαζί του η Σοφία Γεωργαντζή
Από το 1η Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο

Η μουσική σκηνή Ρυθμός Stage υποδέχεται το φετινό χειμώνα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Ο γνωστός βιωματικός έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις από την Αθήνα. Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο ο Δημήτρης Ζερβουδάκης υποδέχεται τους φίλους του στη γνώριμη σκηνή του Ρυθμού Stage στην Ηλιούπολη.
Κατ’ εξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης, καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά, μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό! Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά. Η διάρκεια της συναυλίας, αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών του προτάσεων (περίοδος 1985-2009) από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα.
Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή. Το μουσικό σχήμα ελίσσεται με ευκολία και αβίαστα από τον ακουστικό, «χαμηλών τόνων» ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στην Δύση με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!
................

AMSTEL LIVE τώρα και στην Πάτρα


Οι BLACK HUMOR επιστρέφουν με το δυνατό και πολύπλευρο ανανεωμένο playlist τους για δυναμικες ΤΕΤΑΡΤΕΣ στα Αστέρια. Παρέα με πολλές μπάντες απο την Πάτρα και με τη συνεργασία της amstel θα κανουμε τα amstel live στην Πάτρα με την τοπική μουσική σκηνή. Το μαγαζί θα αλλάζει διακόσμηση , ύφος και μουσική και τις τετάρτες φιλοδοξεί να γίνει το καλύτερο rock στέκι και μουσική σκηνή παράλληλα..

Με εκπληκτικό ήχο , εκπληκτικό φωτισμό , τους BLACK HUMOR και τον Dj Kostinio αλλά και πολλές μπάντες απο την Πάτρα κάθε τετάρτη θα προσφέρουν το καλύτερο δυνατό που μπορούν..

Με έναν προσιτό τιμοκατάλογο 4€ η ΜΕΓΑΛΗ μπύρα και 6€ το ποτό.. Οι πόρτες θα ανοίγουν 22.30 και θα έχετε συντροφιά σας τον dj Kostinio και εν συνεχεία BLACK HUMOR+ guests kai μετά το live μέχρι το ωράριο dj kostinio συντροφιά με τις μεγαλύτερες rock - metal επιτυχίες.

Y.Γ : για τυχόν απορίες φυσιολογικές.. ο χώρος εκείνη την μέρα δε θα έχει τραπέζια αλλά σκαμπό στο μπαρ ,γενικά ορθάδικο και για όσους θέλουν να κάτσουν καναπέδες με τραπεζάκι στα πάνω διαζώματα. Θα πάιζει μόνο rock (ελληνικό και ξένο)-blues-hard rock-rock n roll-metal από την αρχή μέχρι το κλείσιμο

ΟΙ BLACK HUMOR είναι :

Παναγιώτης Καλογεράτος - φωνή
Σπύρος Γιακουμέλος - κιθάρα
Παναγιώτης Παπαγεωργίου - κιθάρα
Δημήτρης Τσαμπρός - μπάσο
Ανδρέας Βούλγαρης - πλήκτρα
Περικλής Παπανδρεόπουλος - τύμπανα

ήχος : Πάνος Τσελέντης
ASTERIA live
othonos amalias k 3on nauarxon
Pátra, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου