ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σαν Σήμερα... 31 Οκτωβρίου

1961 Ο Ιρλανδός ντράμερ Larry Mullen Jr. (Lawrence Joseph Mullen, Jr.) γεννήθηκε στο Artane του Δουβλίνου της Ιρλανδίας. Το 1976 μετά από αγγελία που έβαλε στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου Mount Temple Comprehensive School, "drummer seeks musicians to form band", δημιουργήθηκαν οι U2. Μαζί με το γκρουπ έχει κερδίσει 22 βραβεία Grammy, το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame (2005) και έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια άλμπουμ.

1966 Ο Αμερικανός κιθαρίστας, ράπερ και παραγωγός Adam Horovitz, γνωστός και ως King Ad-Rock γεννήθηκε στο South Orange του New Jersey. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο hip-hop/rap-rock συγκρότημα Beastie Boys.

1964 Στο No 1 του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Supremes και το τραγούδι "Baby Love". Ήταν μέρος του δεύτερου άλμπουμ τους "Where Did Our Love Go". Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στην 324η θέση.

1970 Στην κορυφή του Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το τρίτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Led Zeppelin III". Είχε κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από την Atlantic Records. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Immigrant Song", "Since I've Been Loving You", "Tangerine" κ.α.

1981 Στην πρώτη θέση του Billboard 200, για έβδομη εβδομάδα, βρίσκεται το 16ο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού συγκροτήματος The Rolling Stones με τίτλο "Tattoo You". Κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου και γνώρισε εμπορική επιτυχία. Ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα "Start Me Up", "Waiting on a Friend", "Neighbours" κ.α. Θα παραμείνει στην κορυφή συνολικά εννέα εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου