ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

METAL HAMMER GREECE NEWS


Το τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer μπαίνει δυναμικά στη νέα μεταλλική σεζόν.


Οι «σχοινοβάτες» του progressive metal, Dream Theater, επιστρέφουν με νέο album (“A Dramatic Turn Of Events”) και το Metal Hammer αρπάζει την ευκαιρία να μιλήσει με τον ηγέτη και κιθαρίστα του συγκροτήματος, John Petrucci, για όλα εκείνα τα γεγονότα που επηρέασαν καταλυτικά τον χαρακτήρα και την πορεία της μπάντας. Να είστε βέβαιοι ότι έπειτα από τόσες «περιπέτειες» που είχαν οι Dream Theater, o προικισμένος κιθαρίστας τους είχε πολλά να μας εξομολογηθεί. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Άλλη μια μεγάλη επιστροφή σηματοδοτεί και η κυκλοφορία του νέου album των Anthrax, “Worship Music”. O Scott Ian δηλώνει ενθουσιασμένος και αισιόδοξος και καλεί όλο τον metal πλανήτη να… λατρέψει τη μουσική!

Cliff Burton. Αυτό τον Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή ο μπασίστας θρύλος των Metallica, ο οποίος ήταν συγχρόνως ένας από τους λαμπρότερους μουσικούς που υπηρέτησαν το σύνολο του Heavy Metal σύμπαντος. Με αφορμή αυτή την εξαιρετικά θλιβερή επέτειο, ερευνούμε σε βάθος την σύντομη μεν αλλά και τόσο καταλυτική διαδρομή του αδικοχαμένου μπασίστα των Metallica και στο παρών τεύχος μπορείτε να διαβάσετε μια λεπτομερή καταγραφή της πορείας του. Για εμάς, δια μέσω των όσων σπουδαίων πρόλαβε να μας προσφέρει, ο Cliff Burton θα είναι πάντα παρών και Αθάνατος!

Στο νέο τεύχος του Metal Hammer επανακάμπτει δριμύτερο το αφιέρωμα "File Under...". Αυτή τη φορά, οι προβολείς στρέφονται πάνω στο ευρωπαϊκό Power Metal. Από τα απολύτως κλασσικά έως τα… ξεχασμένα διαμάντια, επιχειρούμε μια σφαιρική ανάλυση του ιδιώματος, ανεβάζοντας ταχύτητα και επιστρατεύοντας… power metal riffs και μελωδίες από συγκροτήματα που έχουν Ευρωπαϊκή καταγωγή!

Επίσης, στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου, ο οξυδερκής Tobias Sammet μιλάει για το νέο album των Edguy, “Age Of The Joker”, ενώ ο Warrel Dane εκπροσωπώντας αυτή τη φορά τους Sanctuary μιλάει για το reunion της μπάντας, για όσα συνέβησαν στο παρελθόν αλλά και για όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον. Κουβεντιάζουμε με τον αγαπητό σε όλους Jim Matheos, ο οποίος επανέρχεται με νέα δουλειά (“Sympathetic Resonance”) ενώνοντας δυνάμεις με έναν παλιό γνώριμο, τον John Arch, ενώ οι Unearth επιστρατεύουν την γνωστή υπηρεσία Skype για να μας μιλήσουν για το νέο τους album “Darkness In The Light”.

Οι θρυλικοί Cathedral ετοιμάζονται για τα τελευταία live shows της καριέρας τους και ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης τους, Lee Dorian, παρουσιάζει τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον, ενώ δεν διστάζει να αξιολογήσει το παρελθόν. Ο Daniel Gildenlöw αναλύει την κατάσταση στους Pain of Salvation και εξηγεί τη σχέση του με τον όρο “progressive metal”. Ο Steven “Lips” Kudlow επιβεβαιώνει το πείσμα του συγκροτήματος, απολαμβάνει τη «δεύτερη ευκαιρία» που τους δόθηκε και μας μιλά για το νέο δίσκο των Anvil με τον σημαδιακό τίτλο “Juggernaut of Justice”.

Τέλος, ο Rich Mullins των Karma To Burn παίρνει το λόγο και μιλά για το νέο πόνημα του συγκροτήματος “V”, ενώ ο αιώνιος έφηβος Sebastian Bach επανέρχεται με το “Kicking And Screaming” δίνοντας μας όλες της πληροφορίες σχετικά με τη σόλο καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Νομίζετε ότι τελειώσαμε;! Φυσικά όχι! Στο νέο πολύ «πλούσιο» σε ύλη τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer επανέρχεται δριμύτερο, μετά από τις καλοκαιρινές του διακοπές, το Horror, με τους αμερικάνους Chimaira να υπερασπίζονται τα κεκτημένα τους μέσα από το νέο τους album “The Age of Hell”. Το super group του extreme metal Lock Up επιστρέφει με νέο δυναμίτη και ο κιθαρίστας Anton Reisenegger αναλαμβάνει ρόλο βομβιστή. Οι «δικοί μας» Aenaon μας εντυπωσιάζουν με το ντεμπούτο full length album τους, οι Bloodbath των Åkerfeldt, Nyström και Axenrot επιστρατεύουν το αιματοβαμμένο death metal χιούμορ τους, ενώ ο κιθαρίστας Bart Hennephof των Ολλανδών Textures μας μιλάει για τη νέα χρυσή περίοδο που ξεκινά για τη μπάντα. Τέλος, το Horror υποκλίνεται στους Πολωνούς Decapitated και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Vogg περιγράφει το νέου τους δημιούργημα που ακούει στον τίτλο “Carnival Is Forever”.

Όπως πάντα, στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer θα βρείτε πλούσια δισκοκριτική καθώς και ανταποκρίσεις από συναυλίες (Dream Theater, Bon Jovi, Graspop Festival κ.α.) και φυσικά τη super αφίσα που αυτό το μήνα φιλοξενεί στη μία της όψη το θρύλο των Metallica, Cliff Burton και στην άλλη όψη το εκπληκτικό The Wall live του Roger Waters στη χώρα μας.

Καλή ανάγνωση και καλή νέα σεζόν να έχετε metalheads ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου