ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ LIVE ΣΤΟ Nueva Trova

Joanna Drigo live
την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
στο «Nueva Trova»
οι guests έκπληξη…….

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η Joanna Drigo ανεβαίνει τη σκηνή του «Νueva Trova», στο Μοναστηράκι. Το ταλέντο και η επιτυχία, είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ». Ο «Ναρκισσιστής» είναι η τελευταία της επιτυχία.
Για τις live εμφανίσεις μια κιθάρα και η ίδια είναι αρκετά. Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Pj Harvey.
Η Joanna Drigo υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια μοναδική unplugged βραδιά και να το κάνει να ταξιδέψει στους πιο μελωδικούς προορισμούς..

Nueva Trova
Είσοδος ελεύθερη
Αθηνάς και Βλαχάβα 9 , Μοναστηράκι
.....................
Tea Sleep 4us
live
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
στο «Nueva Trova»

"Tea sleep 4us" … η project band που μετατρέπει κάθε ζωντανή της εμφάνιση, σε ένα τεράστιο πάρτι! Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται δύο sets με τα πιο δυναμικά και αγαπημένα μας κομμάτια.. Το φάσμα των επιρροών τους ευρύ.. Ακούγονται κομμάτια απ' τη δεκαετία των 60's μέχρι και σήμερα. Δε θα λείψουν και τα δικά τους κομμάτια. Το «Μπύρες» έχει ήδη ξεχωρίσει και παίζεται στα clubs !
Υπόσχονται να χαρίσουν μια μοναδική βραδιά που συνδυάζει την pop-punk μουσική «δεμένη» με αρκετά r'n'b στοιχεία !
Τους " Tea sleep 4us" αποτελούν οι :
Stelios Mac
Γιάννης Καραχάλιος
Αλέξανδρος Λαζαρίδης

Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9 , Μοναστηράκι
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 22.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου