ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Απόλυτη επιτυχία για το... ''Καλοκαίρι Στο Νότο 8''

Καλοκαίρι Στο Νότο 8 - Αυλαία παρέα με όλη την Κρήτη !‏

Μετά από μια μαραθώνια παγκρήτια εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά και στην Αυστραλία, το ''Καλοκαίρι Στο Νότο 8'' έκλεισε εντυπωσιακά την 8η χρονιά έχοντας πίσω του, τα πιο επιτυχημένα event's αλλά και τις πιο καυτές αποκλειστικότητες στην Κρήτη ! 

Τέσσερις ραδιοφωνικοί σταθμοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μεταδοθεί παγκρήτια η ιδέα του ''Καλοκαίρι Στο Νότο 8'' σε όλο το νησί, και να οδηγήσει τους ακροατές σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ! Στην τελευταία εκπομπή επικράτησε η συγκίνηση από τα εκατοντάδες μηνύματα που κατέφθαναν από κάθε γωνιά της Κρήτης ! 
Καλλιτέχνες, ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και ανταποκρίσεις από όλη την Κρήτη έγιναν το soundtrack του Καλοκαιριού και οδήγησαν σε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά !

 Το ''Καλοκαίρι Στο Νότο'' διοργάνωσε επίσης, για τρίτη χρονιά, το επιτυχημένο, ''B.I.G Party Ierapetra Xperience'' που αποτέλεσε επιτομή του παλμού που διακατέχει όσους ζουν το δικό τους ''Καλοκαίρι Στο Νότο'' και συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα !
 Αξίζει να αναφέρουμε, πως η δημοφιλής εκπομπή είχε την ευκαιρία να δώσει 8 κρουαζιέρες προς την Ιταλία, προς τους τυχερούς ακροατές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς κάθε εβδομάδα ! Χρυσός χορηγός του ''Καλοκαίρι Στο Νότο 8'' ήταν η ΑΝΕΚ - SUPERFAST !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου