ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

JOKER Live at LAZY 17/9
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου στις 11:30 μ.μ.

LAZY, Λ.Πεντελης 1 Βριλησσια, Αττικη Οδος Εξοδος 12, απενταντι απο το Γηπεδο Χαλανδριου, info/res: 210 6895535

The Pack is Back
Get Ready to ROOOOOOOOOOOCK
................

OI DOMENICA στο week lake festival

ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!!!

WLf 2011 (ο νέος θεσμός της συμπρωτεύουσας)
Week Lake festival ...παρέα με το αντίσκηνό μου!


WL"festival of the public"
...επειδή το κοινό επιλέγει τους συμμετέχοντες!

Το "WLf 2011" διεξάγεται από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης (23 km από τη Θεσσαλονίκη, 2 km από τη Ν. Φιλαδέλφεια), από τις ώρες 10:00πμ - 04:00πμ καθημερινά (δεκαοκτώ ώρες συνεχόμενων εκδηλώσεων και έξι ώρες κοινής ησυχίας).
Ο χώρος της διεξαγωγής του “WLf 2011” ήδη έχει διαμορφωθεί έτσι, ούτως ώστε να παρέχει άνετη κι ευχάριστη διαμονή για τους κατασκηνωτές με πλήρη εξοπλισμό, αλλά και να διευκολύνει επίσης την προσέλευση του κοινού, που θ’ αποφασίσει να παρακολουθήσει τα events της αρεσκείας του αυθημερόν, χωρίς να διανυκτερεύσει στο χώρο.
Θα είναι ένα πρωτοποριακό γεγονός για τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και για όλη τη χώρα ως προς τον τρόπο διεξαγωγής, διότι θα έχει πληθώρα αλλά και ποικιλία θεμάτων για όλες τις ηλικίες.
Το "WLf 2011" θα περιλαμβάνει γνωστά και δημοφιλή μουσικά σχήματα, διάσημους καλλιτέχνες, μεγάλους και ιστορικούς χορευτικούς συλλόγους, διάφορα και ποικίλα σόου για όλες τις ηλικίες, θεατρικά σκετς, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, καραγκιόζης για μεγάλα και μικρά παιδιά, γνωστούς κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους, λασπομαχίες από αιθέριες καλλίγραμμες κοπέλες (κατάλληλο θέαμα και για ανηλίκους) κι από αθλητές πολεμικών τεχνών, επώνυμους dj set, party έως τελικής πτώσεως, stand up comedy (γιατί το γέλιο είναι ζωή), μοντέλα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα το κοινό!
Όλα αυτά σε μια τεράστια πολύ καλά διαμορφωμένη κι οργανωμένη έκταση εκατόν δέκα (110) στρεμμάτων, φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομία (security) κι ασθενοφόρο με ιατρικό team ούτως ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει και να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους επισκέπτες αλλά και στις οικογένειές τους με παιδιά τους.
Άνετος φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης εκατοντάδων αυτοκινήτων, μεγάλη επίπεδη έκταση κατασκήνωσης χωρητικότητας περίπου δύο χιλιάδων (2.000) αντίσκηνων, ξενοδοχείο ενενήντα δύο (92) κλινών, εστιατόριο χωρητικότητας τετρακοσίων (400) ατόμων και πολλά food-stand σε πάνω από δεκαπέντε (15) διαφορετικά σημεία για φαγητό και ποτό! Επίσης χωράνε άνετα εκατόν είκοσι (120) και παραπάνω περίπτερα (10 τμ και άνω το καθένα) τα οποία θα φιλοξενήσουν χορηγούς και συλλόγους.
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.
To “WLf 2011” θα διαφημιστεί από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε. της χώρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως και σε διάφορες μεγάλες επαρχιακές πόλεις επίσης από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. αλλά και με την προσθήκη διαφημιστικών λαβάρων (banners) σε καίρια πολυσύχναστα σημεία.
Εκτιμάται από τους συνδιοργανωτές πως η προσέλευση των επισκεπτών και των κατασκηνωτών θα ξεπεράσει τις ογδόντα χιλιάδες (12000) στο σύνολο της εβδομάδας.
Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν (και έχουν ήδη συμφωνήσει με τη συμμετοχή τους έως και σήμερα) στο “WLf 2011” θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Η λίστα των ονομάτων αυτών θα ανανεώνεται και θα διαμορφώνεται σταδιακά με την προσθήκη των νέων καλλιτεχνών καθ’ όλη τη διάρκεια της «περιόδου των συμφωνητικών» (από 2 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2011) και θα κοινοποιείται σε μορφή δελτίων τύπων στα Μ.Μ.Ε. και τους χορηγούς.
Καθημερινά θα συμμετέχουν:
3 μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής (συγκροτήματα ή καλλιτέχνες)
2 νέα ταλέντα
3 διάσημοι dj ή live hip hop
3 νέα ταλέντα dj ή live hip hop
1 χορευτικός σύλλογος
2 παραγωγές για παιδική ηλικία
& στα κενά αυτών διάφορα show για μικρούς και μεγάλους

Επίσης προτεραιότητα έχουν οι καλλιτέχνες που θα πάρουν τους περισσότερους «ψήφους προτίμησης» από το κοινό που ανταποκρίνεται ήδη σ’ αυτή τη διοργάνωση στις διάφορες σελίδες του internet που διαφημίζουν το “WLf 2011”.

Ακόμη, σας πληροφορούμε πως από το 2012 το “WLf” (εβδομαδιαίο φεστιβάλ της λίμνης) θα διεξάγεται στα Λουτρά της Πικρολίμνης μια φορά το χρόνο. Το σκεπτικό και ο σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να δοθεί η απαιτούμενη αξία στην τοπική περιοχή (η οποία διαθέτει ένα υγιεινό, θεραπευτικό στοιχείο μέσω της λίμνης μοναδικό σε όλη την Ευρώπη και ανθρακούχο φυσικό πηγαίο νερό), όπως και να χορηγηθούν δωρεές (από τα κέρδη της διοργάνωσης) σε διάφορους κοινωφελείς συλλόγους και ιδρύματα (πέραν του Συλλόγου της Αμυμώνης). Ευελπιστούμε πως στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς ο κόσμος (τοπικός αλλά κι από άλλα πολλά μέρη της Ελλάδας) θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει αυτήν την ιδέα διότι στην ουσία θα είναι μια πολιτιστική – φιλανθρωπική υπερπαραγωγή, εμπλουτισμένη με κέφι, διάθεση και θετική ενέργεια, βοηθώντας την να καθιερωθεί ως θεσμός.

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
του Δήμου Ωραιοκάστρου,
του Δήμου Κιλκίς
...............

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο "Νησί των Ονείρων" στην Ερέτρια

ΕΡΕΤΡΙΑ
3 – 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Το διήμερο 3 – 4 Σεπτεμβρίου η πόλη της Ερέτριας και συγκεκριμένα το Νησί των Ονείρων θα μετατραπούν σε σημείο συνάντησης του κοινού με τη new media art σκηνή με εκθέσεις digital image, προβολές video art αλλά και music acts στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ερέτριας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών «H Μέδουσα».
Πρόκειται για το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδας, που εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς. Έχει κερδίσει την υποστήριξη περισσότερων από 8.500 καλλιτεχνών από 58 χώρες από όλο τον κόσμο, κάνοντας την χώρα μας υπερήφανη και την διοργάνωση μια από τις μεγαλύτερες και πλέον συμμετοχικές, τόσο ως προς την επισκεψιμότητα (περισσότεροι από 75.000 επισκέπτες), όσο και ως προς την συμμετοχή, έχοντας αναπτύξει μια database έργων δημιουργών η οποία ξεπερνάει τα 14.500 έργα από ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης δημιουργίας (Digital Image, Video Art, Animation, Web Art, Installation Art, Performance Art).

Ο νεανικός ενθουσιασμός και η διάθεση για δημιουργία είναι τα βασικά συστατικά και η πλατφόρμα πάνω στην οποία στηρίζεται ο θεσμός, ο οποίος πραγματοποιείται με συνέπεια από το 2005 έως σήμερα. Το φεστιβάλ είναι μια «ψηφιακή σύγκλιση» όλων των τομέων δημιουργίας, ενημερότητας και κινητοποίησης (ήχος, εικόνα, νέα μέσα, επικοινωνία, διάδραση, διεθνείς συνεργασίες, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δράσεις, εθελοντισμός), με πανελλαδική αλλά και διεθνή προβολή.

Είσοδος Ελεύθερη
//////////////
Παράλληλες Δράσεις:

Εργαστήριο Δημιουργίας Κινούμενης Εικόνας (Animation Workshop) για παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (5-12 ετών). Οι παρευρισκόμενοι μαθητές, συμμετάσχουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιβαλλοντικού περιεχομένου σχεδιάζοντας και συνθέτοντας τις πρώτες τους κινούμενες δημιουργίες, μαθαίνοντας με τη βοήθεια έμπειρων animators τα μυστικά της κινούμενης εικόνας και της ανακύκλωσης.

3 Σεπτεμβρίου 17:00 – 20:00 | Το Νησί των Ονείρων
4 Σεπτεμβρίου 11:00 – 17:00 | To Νησί των Ονείρων

----------------------------------------------------------------------------------------------

Έκθεση «Περιβαλλοντικών - Ευαίσθητων Έργων» που αφορούν στην ευρύτερη σχέση του σύγχρονου Ανθρώπου με τη φύση και ευαισθητοποίηση του σε θέματα περιβαλλοντικής μέριμνας με τίτλο “Feel Free To Feel Green”

3 – 4 Σεπτεμβρίου | 22:00 – 01:00 | Το Νησί των Ονείρων

Παρουσίαση μέρους της έκθεσης έργων με τίτλο “Believe The Hype”, με έργα τόσο ανερχόμενων όσο και ήδη αναγνωρισμένων καλλιτεχνών από την παγκόσμια new media art σκηνή

3 – 4 Σεπτεμβρίου | 22:00 – 01:00 | Το Νησί των Ονείρων

-----------------------------------------

Live music concerts

Λεωνίδας Μπαλάφας
Cotton Band
Sad + disco
Ιωάννα Τερζάκη & the sex on the beach

3 Σεπτεμβρίου | 20:00 – 22:00 | To Νησί των Ονείρων
..............................

Thrashfest Classics

Legendary SEPULTURA will be headlining THRASHFEST 2011 together with EXODUS! The band from Brasil are one of the most influental and important bands in metal history, with „Arise“ and especially the incredible and mindblowing „Chaos A.D.“ they were trailblazers and sold millions of records.

After almost 30 (!) years SEPULTURA are still one of the strongholds in metal music and how strong they still really are they´ve just proven with their new album „Kairos“ which was released in June this year via Nuclear Blast.

On the THRASHFEST CLASSICS Tour 2011 SEPULTURA will only perform songs from „Beneath the Remains“, „Arise“ and „Chaos A.D“ – a true highlight for every metal fan out there! Be a part of the THRASHFEST CLASSICS tour!

Second headliner will be EXODUS and the line-up is completed by more killer bands such as HEATHEN, DESTRUCTION and an opening band which will be announced soon.
SEPULTURA – Headliner – performing “Beneath the Remains”, “Arise” & “Chaos A.D.”
EXODUS – headliner - performing “Bonded By Blood“, “Pleasure Of The Flesh“ & “Fabulous Disaster“
DESTRUCTION – performing “Sentence Of Death” & “Infernal Overkill”
HEATHEN – performing “Breaking The Silence” & “Victims Of Deception”

+ 1 Opening Act

Let the bludgeon begin! This thrash-spectacular is definitely unique! It’s time for “thrash til’ death!”

THRASHFEST CLASSICS presented by:
Noizeletter, Rock Hard D, Rock Hard IT, Legacy D, Musix D, X-Tra-X, powermetal.de, metalnews.de
////////////////
Full of Hate Tour 2012

Rock The Nation presents:
Full of Hate Tour 2012 w/ Cannibal Corpse, Behemoth, Legion Of The Damned, Misery Index and Suicidal Angels!

All survivors of Neckbreaker’s Ball and Hatefest will get finally a new chance to crush their heads: FULL OF HATE, presented by tour-promoter Rock The Nation, is a spectacular upcoming festival-tour through Europe, already successfully done in 2009 and coming up now with a new package of bestial hordes out of the international death- and thrash-metal-elite.

The following killer-acts will destroy your ears with the power and might of extreme metal music:
CANNIBAL CORPSE & BEHEMOTH
LEGION OF THE DAMNED
MISERY INDEX
SUICIDAL ANGELS

+ Special Guest (tbc)

FULL OF HATE grants to be a pure killer package once again, giving fans of the most extreme metal genres what they need and what they truly deserve: Cannibalistic Florida-death, black-metallic influenced death-metal, unmerciful death thrash metal, relentless tech death/grind and thrash metal with old-school-attitude are the components of this upcoming massacre-tour. Besides, FULL OF HATE will be the first European tour for Polish headliner BEHEMOTH since frontman Nergal has overcome his leukemia-disease.

There’s no escape, especially for hard-boiled metal-fans!

Tourdates:
FULL OF HATE feat. Cannibal Corpse, Behemoth, Legion Of The Damned, Misery Index, Suicidal Angels + Special Guest
Presented by: Metal Hammer, Noizeletter, Legacy, Piranha, Musix, laut.de, metal.de, metalnews.de, Metallian Frankreich, Stormbringer.at

09.02.2012 DE – Hamburg, Markthalle
10.02.2012 DE – Oberhausen, Turbinenhalle
11.02.2012 DE – Stuttgart, LKA Longhorn
12.02.2012 NL – Enschede, Atak
13.02.2012 FR – Paris, Bataclan
14.02.2012 DE – Saarbrücken, Garage
15.02.2012 CH – Pratteln, Z7
16.02.2012 IT – Milan, Live Club
17.02.2012 AT – Wien, Arena
18.02.2012 DE – München, Backstage
19.02.2012 BE – Antwerpen, Trix
21.02.2012 IT – Bologna, Estragon
22.02.2012 SK – Bratislava, Majestic Music Club
23.02.2012 CZ – Prague, KD Vltavska
24.02.2012 AT – Linz, Posthof
25.02.2012 DE – Geiselwind, Music Hall
27.02.2012 SE – Stockholm, Munchenbryggeriet
28.02.2012 SE – Gothenburg, Traedgarn
29.02.2012 DK - Aarhus, Voxhall
01.03.2012 DE – Berlin, Postbahnhof
02.03.2012 DE – Leipzig, Hellraiser
03.03.2012 DE – Giessen, Hessenhalle
04.03.2012 NL – Tilburg, O13 „Neurotic Deathfest“

Note: The ticket pre-sale for the FULL OF HATE Tour will start on September 1st, 2011!

Tickets & Infos:

Join the official FULL OF HATE Facebook page here:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου