ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!! - ΣΗΜΕΡΑ!

Τo νέο video clip της Bjork είναι εδώ

Το video clip για το τραγούδι "Moon" μέσα από το Biophilia της Bjork, είναι γεγονός και μπορείς να το απολαύσεις στο τέλος του κειμένου. Το video είναι σκηνοθετημένο από την ίδια την Bjork, με τη βοήθεια των Inez & Vinoodh, M/M Paris και James Merry . Φυσικά μην περιμένεις ένα απλό, συνηθισμένο video... για την Bjork μιλάμε και σε αυτή τη δουλειά, έχει βάλει μπόλικες δόσεις από την εκκεντρικότητά της.


...................


Άκουσε το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα μέσα από το Lulu


Ολόκληρο το τραγούδι "Τhe View" , μέσα από το άλμπουμ συνεργασίας των Lou Reed- Metallica, είναι διαθέσιμο για ακρόαση. Το εν λόγω κομμάτι κυκλοφορεί αύριο 27 Σεπτεμβρίου στο iTunes, ενώ το άλμπουμ έρχεται την πρώτη μέρα του Νοέμβρη.

Άκουσέ το παρακάτω:

......................

Tribute των Coldplay στους R.E.M.


Φόρο τιμής στο προσφάτως διαλυμένο γκρουπ απέτισαν οι Coldplay κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στην Ατλάντα της Tζόρτζια, της γενέτειρας δηλαδή των REM. Το γκρουπ που έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο μεγάλο αντίκτυπο είχαν οι REM στη μουσική τους, τραγούδησαν το “Everybody Hurts” μπροστά στο κοινό του Music Midtown Festival, με τον Chris Martin να λέει:
“Eνα από τα αγαπημένα μας γκρουπ όλων των εποχών, για κάποιο τρελό λόγο διαλύθηκαν και αυτό είναι λυπηρό. Έτσι, με όλον το σεβασμό του κόσμου, θα παίξουμε κάτι για να δείξουμε πόσο σημαντικοί ήταν για εμάς.”
Ιδού λοιπόν το “Everybody Hurts” από Coldplay:
poprocknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου