ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σαν Σήμερα...26 Μαρτίου

1917 Ο R&B, funk, soul τραγουδιστής και κωμικός Rufus Thomas (Rufus Thomas, Jr. 1917-2001) γεννήθηκε στο Cayce του Mississippi. Έγινε δημοφιλής τις δεκαετίες '60 και '70 με τραγούδια όπως τα "Walking the Dog", "(Do The) Push and Pull" κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Blues Hall of Fame το 2001.

1948 Ο τραγουδιστής του Αμερικανικού rock συγκροτήματος Aerosmith, Steven Tyler (Steven Victor Tallarico) γεννήθηκε στο Yonkers της Νέας Υόρκης. Δημοφιλή τραγούδια του γκρουπ τα "Dream On", "Walk This Way", "Sweet Emotion" κ.α. Έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 150 εκατομμύρια άλμπουμ. Το όνομα του, μαζί με το συγκρότημα, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001.

1969 Ο Marvin Gaye και το τραγούδι "I Heard It Through The Grapevine" βρίσκονται στο No 1 των Βρετανικών Singles Chart. Ήταν μια δημιουργία των Norman Whitfield και Barrett Strong. Πρωτοηχογραφήθηκε από τους Smokey Robinson & The Miracles το 1967.

1977 Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Elvis Costello κυκλοφορεί το πρώτο του single με τον τίτλο "Less Than Zero". Το τραγούδι θα ενσωματωθεί στο πρώτο του άλμπουμ, "My Aim Is True", το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Μάρτιο του 1978. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρίσκεται στην 168η θέση.

1982 Οι Toto κυκλοφορούν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Toto IV". Κέρδισε συνολικά έξι βραβεία Grammy, μεταξύ αυτών τα "Album of the Year" και "Record of the Year" για το τραγούδι "Rosanna". Το τραγούδι που ξεχώρισε από το άλμπουμ και μοναδικό Νο1 του συγκροτήματος είναι το "Africa".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου