ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Νέο album από τον Alice Cooper!

Το Welcome 2 My Nightmare είναι έτοιμο! Το νέο album του Alice Cooper είναι το sequel του κλασσικού “Welcome To My Nightmare” από το 1975. Το “Welcome…” ήταν το πρώτο album του Alice Cooper ως solo act μετά την διάλυση του Alice Cooper Group.

Η κυκλοφορία του νέου δίσκου του 62χρονου καλλιτέχνη ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, από τον ίδιο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή “Nights With Alice Cooper” που μεταδόθηκε από τον σταθμό Planet Rock. O Alice Cooper είπε: «Το “Welcome 2 My Nightmare τελείωσε, το έχω εδώ, δίπλα μου.» Το “Welcome To My Nightmare ήταν ένα concept album βασισμένο στους εφιάλτες του φανταστικού χαρακτήρα Steve.

Ο Alice αναφέρθηκε στο sequel: «Είναι ο επόμενος εφιάλτης του Steven, 30 χρόνια μετά και είναι πολύ χειρότερος από τον προηγούμενο.» Στην παραγωγή του album βρέθηκε ο θρυλικός Bob Ezrin, παραγωγός και του πρώτου “Welcome To My Nightmare”.
Alice Cooper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου