ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Οι DILEMMA για 4 εμφανίσεις στο 7 SINS CLUB

DILEMMA @ 7 SINS ( Γαμβέτα 5 & Θεμιστοκλέους, Πλατεία Κάνιγκος ) … με ξεχωριστές εικόνες και ήχους το αθηναϊκό σχήμα ξεδιπλώνει συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό. Οι DILEMMA, ένα από τα πλέον πρωτότυπα και ανατρεπτικά σχήματα της ανεξάρτητης εναλλακτικής ροκ σκηνής , βαδίζοντας στο δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του deput album ¨PENDULUM ¨ που έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές , θα παρουσιάσουν μια ατμοσφαιρική παράσταση στο ανανεωμένο και ιστορικό club του κέντρου της Αθήνας 7 Sins, από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 και κάθε δεύτερη Πέμπτη για 4 εμφανίσεις.

DILEMMA (Bio)
O Σωτήρης Τράγκας (φωνή, τενόρο σαξόφωνο, κλαρινέτο, φλάουτο, φυσαρμόνικες, σύνθεση, στίχοι) και η Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κλασική/ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα, laptop, loops, σύνθεση), σχημάτισαν τους DILEMMA τον Αύγουστο του 2002 στην Αθήνα. Οι μουσικές τους αναφορές, ένα αμάλγαμα από την κλασική, τη jazz, την πειραματική και την εναλλακτική / ανεξάρτητη ροκ σκηνή, μεταμορφώνουν καθημερινές ιστορίες σε καθολικές εμπειρίες.
Εύγλωτοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη και τη χαρά.
Οι DILEMMA στα 8 χρόνια της πορείας τους έχουν εμφανιστεί ζωντανά στις περισσότερες live σκηνές της Αθήνας, σε πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε φεστιβάλ του εξωτερικού, ενώ έχουν παραχωρήσει πλήθος συνεντεύξεων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.
Το deput album τους με τον τίτλο “PENDULUM”, κυκλοφορεί ήδη απο τον Απρίλιο του 2009.

Τα μέλη:
Σωτήρης Τράγκας (φωνή, τενόρο σαξόφωνο, κλαρινέτο, φλάουτο, φυσαρμόνικες, πλήκτρα )
Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κλασική / ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα, loops)
Οι DILEMMA πλαισιώνονται από επιλεγμένους μουσικούς στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου