ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

No NAME band LIVE @ Ακρωτήρι lounge beach bar !!! Κυριακή 20 Ιουνίου

Οι No NAME κατάγονται από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Κυριάκος και ο Μιχάλης Καραγιάννης έχοντας ολοκληρωμένες μουσικές γνώσεις με σπουδές στο πιάνο, τη φωνητική, τη θεωρία της μουσικής, την αρμονία αλλά και με το ταλέντο του Μιχάλη στην κιθάρα, όντας αυτοδίδακτος, ξεκίνησαν τη μπάντα το 2006 σε έντονο ποπ - ροκ ύφος. ‘Ένα χρόνο μετά προστέθηκαν άλλοι 4 μουσικοί σφραγίζοντας έτσι την σύσταση των No NAME band.

Οι No NAME band είναι οι:

Κυριάκος Καραγιάννης - Vocals
Μιχάλης Καραγιάννης - Electric Guitar, Vocals
Πέτρος Ματσιός - Keybords
Σάκης Αζάς - Electric Guitar
Χρήστος Τούσης - Bass
Νίκος Ντίτσιας - Drums


Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ ( ‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival ) καθώς και στο εξωτερικό ( Αγγλία-Ιταλία-Dubai ). Επίσης μέχρι τώρα έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως Ευρυδίκη, Κοργιαλάς, C-Real, Onirama, Μπλέ, Locomondo, Μαχαιρίτσας, Αφοί Κατσιμiχα κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις καθώς και πολλές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Στις live εμφανίσεις, τους διακρίνει το πάθος και η ένταση επάνω στη σκηνή περνώντας πρωτίστως οι ίδιοι τους καλά αλλά έχοντας ως τελικό αποδέκτη τον κόσμο από κάτω, κάνοντας τον να χοροπηδάει μέχρι τελικής πτώσεως!
Ημερομηνία: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010
Ώρα: 6:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Thessaloniki, Paralia Peraias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου